Civic istemeli miyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buraq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben olsam 1-2 yaşında ve nerdeyse full bir karizma vectradan hayatta vazgeçmezdim.araban çok şık ne yapcan civic i falan.alman arabasına bin

arabası olmayan biri sorsa civic al derim güzel araç.. fakat vectrası olan biri sorarsa senin aracın ondan her yönüyle çok daha güzel derim. vectradan inilip civice binilmez bence!

sanırım bu harıka bır cevap olmus ama sanada takılıyorum cıvıc cok hos duruyor sen yınede arif e sor onun var civici

valla ben olsam 1-2 yaşında ve nerdeyse full bir karizma vectradan hayatta vazgeçmezdim.araban çok şık ne yapcan civic i falan.alman arabasına bin

6 aylık :)

Bende hastasıyım bu arabanın. Beyaz alcan,kırmızı honda logolar,mugen spoiler, mugen RR tampon yaptırıp arkaya 2 tane HKS egzozu koydun mu varya of tadından yenmez. Opelci olabilirim ama bu civic vectradan cok daha güzel bence.. Tabi vectradan sonra 1.8 almak lazım,1.6 düşünüosan alınmaz bence :P

Son düzenleme:
ıs yerinden arkadasım henuz 1 ay once sıyah elegance donanımlı cıvıc aldı. aracından cok memnun. o da eskı bır astra g kullanıcısı. ancak benım fıkrım su: cıvıc cok guzel bır araba ancak arka gorusu cok sınırlı. ayrıca dıgıtal gostergesının cok guzel olmasına ragmen kalan menzıl gostergesı bıle yok. bunlar tabı ufak ayrıntılar. ayrıca bırsey daha.eger aracın senınkıden bır oncekı kasa vectra olsaydı evet cıvıc al derdım. ama sendekı vectra bence cok guzel. bence tasarım olarak cıvıcden daha yakısıklı bır araba.
kabın ıcıne aldıgı gurultu vs. gıbı seyler alıstıktan sonra vızıltı gıbı gelmeye baslar bır sure sonra.
benım oyum vectra ya. tereddutsuz!!!

bi test sürüsü yapsam heralde kafamda soru isareti kalmaz

önce test et test etmeden araç alma kesinlikle.ama vectra gibi bir aracın yerini tutamaz

:D :D
önce test et test etmeden araç alma kesinlikle.ama vectra gibi bir aracın yerini tutamaz
:good: :good: :good:vectra..!! vectra..!! vectra..!! arabdanın kasası görünüşü yeter abi sen sportiflik arıyorsan bence vectra yalnış araba vectrayla gidersin ihale almaya:) toplantıya falan:D :D :D

Arkadaşlarda var güzel hoş araba ama ben Vectra derim, tek geçerim. Civic in içi güzel değişik ama bu değişiklik bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlarsa, o gün üzücü bir gün olur senin için.

Dışarıdan bakan vatandaş gözüyle de; İki aracı yan yana otoparkta görsem, Vectra ya bakardım, Civic e değil.

Geri