Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1,3 CDTI ın o durumdaki yakıtı ile benim GSI ın yakıtı Litre bazında farkedeceğini sanmıyorum hatta belki benim GSI daha bile az yakabilir LİTRE BAZINDA.
1,3 CDTI ın o durumdaki yakıtı ile benim GSI ın yakıtı Litre bazında farkedeceğini sanmıyorum hatta belki benim GSI daha bile az yakabilir LİTRE BAZINDA.
eeee o zmn 1,3te ayak sabit tutulmazsa cepler yandı demektr.trakya otobanı gibi yollarda da ayaklar sabit tutulamıyo ki uykum gelio sıkılıorum focus o hızlarda ort.17lt fln yakıor.170-220 aralıında.astra 14-15lt 160-210aralığında.dizel 10lt yakıorsa koşa koşa aldırırım ben walla.daha şehir içinde ort. 10lt'nin altını göremedm.ne kdr yawaş hızlanırsam hızlanıym.gerçi biraz yokuş çıkıorm ama 1,4 için gene çok..
75hp de 185 gördüm. ama şaka gibiydi. dağın eteklerinde doğru gelince rüzgar hafifledi araba hızlandı hissedildi resmen Daha önceki denememdede 180de kalıyodu