C'mon! 180km/s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlız şunu unutmayalım Fiat'da aynı makineyi kullanıyor artı Astralarda aynı performansı vermiyor 90hp 6 ileri olanını kullandım, 1 2 yok gibi..

arkadaşlar biraz off topic olacak ama, içeride 4 kişi olan ve yüklü bir arabayla 180 km ile gidiyorsunuz.. bu bile yeterince tehlikeliyken bir de telefonla göstergenin fotoğrafını çekiyorsunuz....yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya...

arkadaşlar biraz off topic olacak ama, içeride 4 kişi olan ve yüklü bir arabayla 180 km ile gidiyorsunuz.. bu bile yeterince tehlikeliyken bir de telefonla göstergenin fotoğrafını çekiyorsunuz....yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya...

sonuna kadar katılıyorum :alkis: :good:

arkadaşım telefonla çekmedikki dijital foto makinasıyla çektik:D şaka bir yanada haklısın ama napalım işte o yol gerçekten çok sıkıcı önümüzde boşto bizde basalım dedik yani ztn yanımdaki çekti fotoyu ama hız felakettir

İzmirden dönerkene izmit-adapazarı arası(Bilen bilir deli rüzgar alır bu bölüm) 5 kişi bagaj dolu+arka koltukta oturanların kucakları dolu 175 civarına çıkmıştı arabam.Şok olmuştum ama gerçekti :) Cmonlar sanırım beygir olarak daha fazla bizimkilerden.Demek oluyoki gayet normal :)

İzmirden dönerkene izmit-adapazarı arası(Bilen bilir deli rüzgar alır bu bölüm) 5 kişi bagaj dolu+arka koltukta oturanların kucakları dolu 175 civarına çıkmıştı arabam.Şok olmuştum ama gerçekti :) Cmonlar sanırım beygir olarak daha fazla bizimkilerden.Demek oluyoki gayet normal :)
Abi Naptın belli bi istihdap hadii var arabanın marşpiyerle fln yere değmedimi:D
bak şimdi bende şok oldum:D:D

Abi Naptın belli bi istihdap hadii var arabanın marşpiyerle fln yere değmedimi:D
bak şimdi bende şok oldum:D:D

Yok yaf o zamanlar tampon ekleri fln yoktu.hatta çelik jant bile yoktu.Standarttı yani araç.Ama bakımdan yeni çıkarmıştım.Ben de şaşırmıştım.Zaten ilk aldığım zamanlar ankara otobanında hafif bayı aşaa 200 gördüm.Ama güvende olmadığımı çok fazlası ile hissettim bi daha da o sürate bu araçla çıkmadım zaten :)

arkadaşlar yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum bu aracın max hızı internet sitelerinde hep 172 olarak gösterilmiş nasıl oluyorda 180 hatta corsamın yazdığına göre 190a çıkıyor ibrede bir sorun mu var ya da hafif inişli bir yolda mı ölçülüyor bu rakamlar hayır eğer 180 190 yapıyorsa opel neden kendi aracının max hızını düşürüyor anlamadım

Geri