:good::good:yanii bu arada corsa tır kadar ağır ve büyük bir araç değilotoban ile normal yolu aynı zaten
azami hız sınırlarıda aynı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good::good:yanii bu arada corsa tır kadar ağır ve büyük bir araç değilotoban ile normal yolu aynı zaten
azami hız sınırlarıda aynı
free boy sana dıyecek bısey bulamıyorum ben. gecmıs olsun. yazımın davranıs seklın anlatısın hıtabın cok yanlış. baskalarının temızlıklerınıde KERİZLİK olarak yazman ayıp.
tırla ilgili başlıkta tır şöförünün de suçlu olduğunu çoğu kişi belirtti zaten...sen öndeki durduğunda duramayacaksan, o kadar yakına girmeyeceksin...bir de cd değiştiriyordum diyorsun...özrü kabahatinden büyük...her durana vuralım o zaman durulmaz diye...
artı çarptığın ve keriz olarak nitelendirdiğin insan belki olayın şokundan belki de sadece iyi niyetinden böyle bir yol izlemişken, senin bu tarz lafların emin ol birgün döner dolaşır seni bulur...yukarıda birisinin dediği gibi senin tamponunu da eline verir arkandan keriz derler...
neyse...
yolda sol seritte biranda duran arabaya vurulup polis gelse 160 ytl oder giderdi suclu cunku