Az önce televizyonda izledim İstanbul'da yol verme kavgası yüzünden bir sürücü taksiciyle tartışırken 4-5 taksici toplanıp sopalarla adamı darp etmişler ve kafasında kan akıyordu bunu görünce hem çok üzüldüm hemde çok sinir oldum. Arkadaşlar en sinir olduğum şey bir tartışma yaşadığında taksiciler veya minibüsçülerle 4-5 kişi toplanıp (birbirlerini tanısalar da tanımasalar da ) sopalarla karşıdaki kişiyi dövüyorlar. Tamam arabadan in tartışmayı ayır ama neden sopaları elinize alıp 4-5 kişi bir adama dalıyorsunuz sizin erkekliğiniz bu mu bir adama 4-5 kişi sopalarla dalmak mı?
Toplum olarak nereye gidiyoruz bence bu şekildeki kavgaları çete kurmakla yargılayacaklar ki bir daha kimseye 5-10 kişi dalmasın gerçekten çok ayıptır.
Bu arada herkese genellemiyorum çok saygılı olan taksici ve minübüsçü arkadaşlarda var ama buna benzer çok olayla karşılaştığımız için paylaştım.
Toplum olarak nereye gidiyoruz bence bu şekildeki kavgaları çete kurmakla yargılayacaklar ki bir daha kimseye 5-10 kişi dalmasın gerçekten çok ayıptır.
Bu arada herkese genellemiyorum çok saygılı olan taksici ve minübüsçü arkadaşlarda var ama buna benzer çok olayla karşılaştığımız için paylaştım.
Son düzenleme: