Ynt: çok yakıyor diyenlere teselli olsun
ulaş bey allah yardımcınız olsun
ulaş bey allah yardımcınız olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:eğer kısa mesafe ve çok dur kalklı tırafikte kullanırsanız 14-15lt yi gözden çıkaracaksıznız ee nede olsa aslan besliyenler klübüne üye olacaksınız
artık aracınıza çok yakıyor demezsinizeyupuzger link' Alıntı:Canım 1.4 üm tamam bazen yetersiz geliyor ama seviyorum be
işimiz Allahadeğil hükümetin insafına kaldı ben yinede gocunmuyorum başıma geleceğini bile bile aldımgencebay25 link' Alıntı:ulaş bey allah yardımcınız olsun
Doğan sırf senin için bu gün yarım litre daha arttırdım tüketimiGNSpower link' Alıntı:Bastır Ulaş, benim içimde kalan yakamadıklarımı da yak. (
sizinkiler pipetle içiyor benzini benimki bahçe hortumuylaugurdogan__ link' Alıntı:hey maşallah.Sizinki böyleyse bizimki kokluyor demektir
merak etma Doğan onuda yakıyor tabi bu tüketimin sebebi benim beygirlerin ağır gitmeye dayanamaması gazlayınca daha düşük yakıyorGNSpower link' Alıntı:180'e 18 lazım. (
ulas79 link' Alıntı:merak etma Doğan onuda yakıyor tabi bu tüketimin sebebi benim beygirlerin ağır gitmeye dayanamaması gazlayınca daha düşük yakıyor
markopasa86 link' Alıntı:Tolga Bey çift egsoz için fiyat istedim fakat sanırım çift egsoz uygulamasını bu araçta henüz uygulamıyorlarmış, öyle dendi bana, ama ileri bir tarihte yaptırmayı düşündüğüm şeylerden biri.