- Konuyu Başlatan
Ynt: çok yakıyor diyenlere teselli olsun
GNSpower link' Alıntı:Kırbaç vurulacak atın gemini çekince normaldir. (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Kırbaç vurulacak atın gemini çekince normaldir. (
BiG_BOSS ® link' Alıntı:orda uygulanmıyor diye başka yerlerde de uygulanmayacak değilya general_hoho
Babamın S60 aynı motor ve aynı şekilde kullanıyorum, ancak arada 4.5 lt tüketim farkı var. Ayrıca o 235e kadar yokuş yukarı çıkabilen, benimki ise düz yolda 220yi bile göremeyen bir araba.
bence geç bile kalmışsınız, biran önce aracınızı satıp polo gti hatta golf gti alınrinustalarin link' Alıntı:Ben de hemen 1.6 T 180 AS Cosmo Flexride aracımın verilerini paylaşayım
Ortalama hız bende 48.7 ve araç 5700 Kmde
şu anki ortalamam 13 lt. bu çok kereler sıfırlandı çünkü bir ara 17leri görmüştü. Moralim bozulmasın diye sıfırlıyorum ayda 1 ....
1 Km/50 krşun altına izmir dikili yolunda bile İNMEDİ(en az %95i hız sabitleyicisiyle ve 120yi geçmeden gidildi tour modunda)
Bu gidişle satıp Polo GTI alacam galiba, sonra da çok sevdiğim astraları tokatlıcam yollarda
...Babamın S60 aynı motor ve aynı şekilde kullanıyorum, ancak arada 4.5 lt tüketim farkı var. Ayrıca o 235e kadar yokuş yukarı çıkabilen, benimki ise düz yolda 220yi bile göremeyen bir araba.
Tamam yol tutuş ve aracın konforu, motorun sesi güzel ama, acaba değer mi diye sorgulamaya başladım.
(Durumun ehemmiyetini POLO GTI alma niyetimden anlayabilirsiniz. Hiç sevmediğim tasarımsız, kazıkçı vwden sırf o performansa o kadar düşük tüketim değerleri var diye araba alma fikri doğuyor zihnimde.)
Arabamı çok seviyorum ama, işin tadı kaçmaya başladı....
Zaten çift egzost olduğu zaman sadece eklenen borunun sesini alıyor, çok tok bir ses çıkmıyor. Downpipe ve frontpipe ayrıca kazanlar değiştiği zaman kükreme alınabilir...TOGI link' Alıntı:İlk olacağı için fiyatı daha düşük verebilirler
Ama çift ekzoz olmadanda bir şeyler yapılabilir ;D
Bende aynı fikirdeyim :=)HaKaN link' Alıntı:bence geç bile kalmışsınız, biran önce aracınızı satıp polo gti hatta golf gti alın
hem yolda uçarsanız hem de az yakarsınız..
+1Hanika link' Alıntı:Bende aynı fikirdeyim :=)