Cok yakiyor her turlu bi makineye baglatip baktirin aracin fabrika degerini 5.8 olarak goruyorum kis sartlar yuzde 25 dahi koysak 9.2 yi gormez. sensor ve dtf temizligine ihtiyac duyulabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25.000km'de kolay kolay sorun çıkaracağını sanmıyorum ama özel yetkili farketmez, arıza tespit cihazı olan bir servise götürebilirsiniz. Ne zamandır kullanıyorsunuz aracı? Daha yeni kullanmaya başladıysanız, bir süre kullanıp gözlemlemeniz daha doğru sonuçlar verebilir.Garantisi bitmiş aracının. Yetkili servise mi özel servise mi götürmeliyim.
Estağfurullah. Aracınız hiç uyarı vermediyse biraz daha sakin yolları tercih etmeye çalışabilirsiniz. Ortalama hız artarken yakıt tüketimi de belirgin biçimde düşer.Henüz 1000 km yapmadim. Rüyamda görsem bir hafta mutlu gezeceğim bir araç şimdi elimde. 9.2 leri görünce moralim bozuldu ister istemez. Ben mi hatalı sürüyorum diye video sitelerinden otomatik araç kullanma dersleri seyrediyorim bir sıkıntı yok sürüşümde. Heyecanımı mazur görün.