arkadaslar pıyasada baskı balata sabıt volan setler var
aranızda taktıran var mı?330 tl fıyat normale gore baya uygun
aranızda taktıran var mı?330 tl fıyat normale gore baya uygun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne ya? yok volan doblonun muş,balata astra f nin miş.... benim emektar combomun 113 000 de balata bitti. gittim güngören sanayiye abi bunun volanttan da ses gelecek sabit volant atalım dediler. balata ve volant 280 tl ve işçilik yarım saat anlattılar. volant izmir malıymış. sanli izmir teknoloji merkezi. opel bulamamış izmir bulmuş. dedim izmirden manita alırım sadece varmı tanıdığın falan dedim. abi ayıp p...k miyiz dedi. ama volantın p.... olmuşssun dedim. ufak bişey olsak kırmıştık odunu. bu doblo volantı takan ustaylada tanıştım galiba adam çok konuşuyo be. malum çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz... midem bulandı. ama forumu okurken ticari çıkar kokuyo ortam buram buram. ş,imdi benim araba 123 ooo de haliyle orjinalini takacam tabii bozuksa. beni 123ooo daha sallasa yeter. bi de unutmadan arabayı çalıştırırken ve stop ederken lütfen debriyaja basın. pati yapmayın volanta bişey olmaz. altınızdaki 1.3 araba ona göre kullanın. bu bay mustang'ın arabayı gördüm o ne yaaa. combo 1.3 dizel hafif ve nazik kullanılacaksa binilir ve aile aracıdır. bende 3 çocuk var enküçüğü 6 aylık en büyüğü 6 yaşında bırakın biz binelim. yok kardeş amelik var kanımda dersen alırsın doblo falan o ballandıra ballandıra anlatılan volant zaten onda var. ha unutmadan oynak volant aksarayda 416 tL.
one yaaa derken tam olarak anlayamadım iyi niyetle mi kötü niyetlemi diye neyse iyi alalım tabii.
arkadaşlar bu konudan sonra ve en son yazdığım tarihten itibaren. gerekse anadolunun her yerinde gerekse yurtdışından arandım. hatta 1 yıl içinde 20 aracın üzerinde test yapıp arızalarını bile ortaya çıkarttım.
- volan demişler; balatayı yanlış takmışlar
-volan takmışlar; bilye arızalı takmışlar
-volan deimşler; 1500 lira masraf var demişler. 30 liraya hallettirdim.
-volan deyip değiştirmişler; araçta şanzıman tıklaması olunca sen en iyisi sat emişler
-bazı arkadaşlar beni söylemiş ustalarına sağ olsunlar doğuda yardımcı olmaya çalıştım. adana, urfa, antep, tokat gibi illere yardımcı oldum ustalara.
kendi aracımda 6 adet üzerinde volan denedim ve şuanda ojinal var. ve hiçbir ses veya rahatsız edici bişey yok. kaç binlerce km oldu gene tık yok.
son denemeler ile sabit volan oturdu diyorlar fakat dediğim gibi bakmadan olmaz. her usta ustadır ama her usta şöför değildir.
hiçbir combo benim aracım kadar oynanmadı. motor, dış, ,iç ve ses ve görüntü sistemi gibi.
halen aşığım bunu söylemek gerekirse. her sene muayene olması soğutuyordu ama artık eşitlendi sorun yok aslında ama. dediğim gibi 1.7 dti iyi gider aslında
neyse dediğim gibi ihtiyaç var ise 0536 256 66 76 arayabilirsiniz. karşılıksız yardımcı olurum...