Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol sevgili Mustafm.. seninki kadar olmazasada elimizden geldiği kadar birşeyler yapıyoz.. ayrıca dün sonax ta birde formil yıkama yaptırdım cillop gibi oldu maşallah :D dur fotoğraf ekliyim ;)

maşşallah diyelim abi...nazar deymez inşallah...

sislerin orjinalleri bildiğim kadarıyla farlarla aynı yönde yola dik bakıyor, resimlerden anladığım kadrıyla seninkiler hafif dışa bakıyor galiba, viraj lambası şeklinde sanırım...

Sağol Yılmaz ama dikat etmemiştim ben ..fakat kontrol ettiler sis far ayarı güzel dediler bilmiyorum...

Aminn Teşekküler sevgili hemşerim Yavuz :)

Sağol sevgili Mustafm.. seninki kadar olmazasada elimizden geldiği kadar birşeyler yapıyoz.. ayrıca dün sonax ta birde formil yıkama yaptırdım cillop gibi oldu maşallah :D dur fotoğraf ekliyim ;)

Hyrlı olsun abi sislerin.bide bir sorum olcak halojen beyaz ampul mu kullanıyorsun ege bunlardan kullanıryorsan memnunmuusn ve hangi marka :D ?

evet halojen beyaz ampul kullanıyorum Yunus.. Memnunum ama yağmurlu havalarda şehırdışı kullanmadım hiç bu konuda birşey diyemiyecem.. Diğer zamanlarda gece gündüz şehiriçi problem yok.. Markası H7 Osram Hyper Blue 5300k... Ama Osram Night Breaker daha sağlıklı ve daha güzel diyorlar .. bilmiyorum denemedim ben hiç ;)

evet halojen beyaz ampul kullanıyorum Yunus.. Memnunum ama yağmurlu havalarda şehırdışı kullanmadım hiç bu konuda birşey diyemiyecem.. Diğer zamanlarda gece gündüz şehiriçi problem yok.. Markası H7 Osram Hyper Blue 5300k... Ama Osram Night Breaker daha sağlıklı ve daha güzel diyorlar .. bilmiyorum denemedim ben hiç ;)

bende phılıpsın kullanıyorum abı gercekten yagmurlu havarlada ve sehırdısı performansı guzel benımkılerın. gece yolculuklarında gözlerini yormuyor ;) SAygilar..

Selam Garaj. Combomun ampulünü bende değiştirmek istiyorum. Bana kullandığınız yada önerebileceğiniz marka model hangisini tavsiye edersiniz.??

Garaj neredesiniz??? Araştırmalarım sonucunda birkaç marka ve model buldum

-- Philips Diamond Vision 5000K H4 55 TL
-- Osram Cool Blue Hyper White 5000K H4 45 TL

Serhat bende OSRAM COOL Blue HYPER WHİTE 5300K H7 kullanıyorum.. ve memnunum sıkıntım yok gayet güzelll.. Ama sen H4 yazmışsın.. senin ampuller H7 değil mi?

Geri