Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim Niyazi abim nacizane bir kaç debriyaj vurgusu:)
kerata bu yaz başladı tık tık demeye hem Mustafadan aldığım tiyolar hemde ustamın söylemi üzerine bir süre daha böyle devam edecez baktık mazot yetmiyor alacaz sabit volantı 400 liraya çaresi yok.

Merhaba combocular çalıştığım şirkete 4 adet araç alacağız öncekiler Ford Connect idi Ancak araba makaslı olduğundan ve gürültüsünden dolayı uzun şehirdışı yolculuklarda çok yoruyordu.
Açıkcası Combo Corsadan tahmin ettiğim kadarıyla kullanımı,iç mekan ferahlığı ayrıca arkada amortisör olmasından dolayı Connecten üstün
Sizlere sorum şu araç şirket kullanımında dayanırmı
ve bu direksiyon kutusu ve volant problemleri çözülmüşmü malum sene 2010
(Servis ve satıştaki elamanlar çözüldüğünü söylediler)
şimdiden teşekkürler

Sayın abim öncelikle bir OPEL COMBO kesinlikle isteklerinize karsılık vericektir bunu bir combo kullanıcısı olarak yazıyorum.birde motor konusu var 1,3 motor mu yoksa 1,7 mi? hangiini almayı düşünüyorsunuz ?

Merhaba üstadım iyi tercih doğru adrestesiniz.

kendi aracım diye söylemiyorum uzun yolda combo ve cady hariç bu tipte hiç bir araç sizi tatmin etmez yorar üzer yakıt olarakta cebe zarar verir.

direksiyon sorunu 2006 itibari ile çözüldü lakin volant işi sanırım çözülmedi siz alırken teknik servise sorunuz şu olabilir son çıkanlarda sabit volantmı var oynakmı bizdekiler oynak volant kesinlikle sorun çıkarıyor 100. bin devirirsiniz volant oynak olsa bile.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş combo alırsınız.
combo garajada bekleriz yani:)

Sayın abim öncelikle bir OPEL COMBO kesinlikle isteklerinize karsılık vericektir bunu bir combo kullanıcısı olarak yazıyorum.birde motor konusu var 1,3 motor mu yoksa 1,7 mi? hangiini almayı düşünüyorsunuz ?

1.3 Cdti alınacak City Club modeli zaten model yok ellerinde bir City Club birde City Plus + Sp'li model var.
Tek sürgülü istemedik ama çift sürgü olunca direk en full modeli dayıyorlar...
Bakalım hayırlısı yönetim Connecten vazgeçemedi ama yarın belli olacak artık..

Merhaba üstadım iyi tercih doğru adrestesiniz.

kendi aracım diye söylemiyorum uzun yolda combo ve cady hariç bu tipte hiç bir araç sizi tatmin etmez yorar üzer yakıt olarakta cebe zarar verir.

direksiyon sorunu 2006 itibari ile çözüldü lakin volant işi sanırım çözülmedi siz alırken teknik servise sorunuz şu olabilir son çıkanlarda sabit volantmı var oynakmı bizdekiler oynak volant kesinlikle sorun çıkarıyor 100. bin devirirsiniz volant oynak olsa bile.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş combo alırsınız.
combo garajada bekleriz yani:)

Aynen katılıyorum söylediklerine..Volant için satış ve servis müdürü sorun yok dedi ama ne kadar doğrudur bilemem...
Bakalım henüz son karar verilmedi..Yarın belli olacak..

Geri