Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bagaj örtüsü derken deri olan açılıp kapananı soruyorsunuz heralde sizin alacağınız araçlar 1.3 ise zati donanımda var yok diyorlarsa kesinlikle bu işte bir ters durum söz konusu çünkü 1.7 alsanız evet o araçlarda bagaj örtüsü verilmiyor fiyatlarına gelirsek ben kendi bagaş örtümü sokakta unuttuğum için kaybettim sıfırı 600 lira ikinci eli 150 lira ama bulmak çok kolay değil.

Nihat bey pm attım ama yazmışsınz zaten..1.3 alacağız bu parça yok diyorlar..Bu parça sanırım aksesuarcılarda da yok..

Malasef yok zati 1.7 lerde vermedikleri için o araç sahipleride bir şekilde edinmek istiyorlar ve piyasada oldukça az olan bir parça ben kaybettim şimdilik idare ediyorum ama kesinlikle bende alacam arkadaki eşyaları güneşten korumak için çok güzel bir aksesuar.
inş orta yolu bulursunuz combolarınıza kavuşursunuz.

Ya bizim malzemeler bilgisayar vs. malzemesi olduğu için örtü olmassa olmaz akseuar..
opeli tanıdık bir döşemeciye yönlendirdik. Adam numune getirin yaparım dedi bakalım Opel olur derse olacak olmadı Ford'a devam.Connecting People :) (bi kurtulamadık şundan yaa)
İşin ilginci satıcı hallederiz demişti aracı gösterirken..Tampon siyah çıktı direksiyon kumandası yok.Onlarada tamam dedik ama konu burada takıldı işte..
Teşekkürler ilgine Bu arada bu döşemeci işi hallederse sanada yaptırtırız

25000 çok pahalı yaaa 1.3 için bide boş ben en full donanımlı aldım 4 sene önce 25000e

Sıf perde yüzünden combo alamazsanız gerçekten üzlürüm akıllı mantıklı satıcı müşteriyi kaçırmaz ama adamlar demek ki yükünü almışlar her işte bir hayır var diyelim hayra yoralım.
Sayın abim olurda yaptırırsanız perdeyi fiyat malzeme kalitesi bilgi verirsen bende yaptırayım.

25000 çok pahalı yaaa 1.3 için bide boş ben en full donanımlı aldım 4 sene önce 25000e

Aynen katılıyorum Araçlar acayip pahallandı.. Birde bunun içinde filo indirimide var olmasa 26 ya gelecek...
Adamlar ne gelirse onu satıyorlar..İki tane model var şuan biri bu biride city plus..
plusıda 27.250 ye bıraktılar

Sıf perde yüzünden combo alamazsanız gerçekten üzlürüm akıllı mantıklı satıcı müşteriyi kaçırmaz ama adamlar demek ki yükünü almışlar her işte bir hayır var diyelim hayra yoralım.
Sayın abim olurda yaptırırsanız perdeyi fiyat malzeme kalitesi bilgi verirsen bende yaptırayım.

Malesef adamların umurunda değil..Sadece Opel için değil diğer firmalar içinde geçerli..
Bu perde işi olursa bilgi veririm..Zaten döşemeci işi oldu oldu olmadı..Connect alınacak..
Bu arada perde ne parçaymış imalatınamı girsek ebayda bile bulmadım.. :D

Geri