valla sana bişey diyeyim abicim yeni model yalan
2010 modellden benim rabamın farklılığı radyonun mp3 olması ve aux girişinin olması
2010 modellden benim rabamın farklılığı radyonun mp3 olması ve aux girişinin olması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla sana bişey diyeyim abicim yeni model yalan
Herkese hayırlı işler bol kazançlar yadan hepimize kolaylık versin.
Üstadım connetlerinde 75 ve 90 lık diye bir kaç modeli var diye duydum 75. lik olanın kasayı kaldırmadığı ama her iki aracında çok yaktığı söyleniyor kullanıcıları tarafından. Tek artısı bizim kasaya göre ağır yük taşıması olabilir bizim combolar narin araba öyle bir ton civarı yük atarsanız kasislerde tekerler davlumbaza sürtüyor sorun yaratıyor.
hayırlısı olsun diyelim.
hayırlı olsun abi aracın içten ve dıştan resimlerini bekliyoruz.DArkadaşlar hepinize teşekkürler Combo almaya karar verdik. Umarım mahcup olmayız..
çift sürgülü için çok uğraştık ama stokta yok City plusta biz istemedik..City Club'a razı olduk mecburen..
Plustan eksiği
Arabalarda Cd30mp3 + aux girşi ve direksiyondan kumanda yok
çelik jant sis farı
ve tek sürgülü kapı
onun dışında araçlar dolu Abs + 2 airbag+klima var
Arkadaşlar hepinize teşekkürler Combo almaya karar verdik. Umarım mahcup olmayız..
çift sürgülü için çok uğraştık ama stokta yok City plusta biz istemedik..City Club'a razı olduk mecburen..
Plustan eksiği
Arabalarda Cd30mp3 + aux girşi ve direksiyondan kumanda yok
çelik jant sis farı
ve tek sürgülü kapı
onun dışında araçlar dolu Abs + 2 airbag+klima var