Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla sana bişey diyeyim abicim yeni model yalan :)

2010 modellden benim rabamın farklılığı radyonun mp3 olması ve aux girişinin olması :)

valla sana bişey diyeyim abicim yeni model yalan :)

2010 modellden benim rabamın farklılığı radyonun mp3 olması ve aux girişinin olması :)

Evet ya Dün aux girişini gördüm çok şaşırdım :D Bu arka taraftaki bagaj örtüsü,eşya filesi vs. bilmemne diğer hiçbir markada yok..

Herkese hayırlı işler bol kazançlar yadan hepimize kolaylık versin.

Üstadım connetlerinde 75 ve 90 lık diye bir kaç modeli var diye duydum 75. lik olanın kasayı kaldırmadığı ama her iki aracında çok yaktığı söyleniyor kullanıcıları tarafından. Tek artısı bizim kasaya göre ağır yük taşıması olabilir bizim combolar narin araba öyle bir ton civarı yük atarsanız kasislerde tekerler davlumbaza sürtüyor sorun yaratıyor.
hayırlısı olsun diyelim.

Herkese hayırlı işler bol kazançlar yadan hepimize kolaylık versin.

Üstadım connetlerinde 75 ve 90 lık diye bir kaç modeli var diye duydum 75. lik olanın kasayı kaldırmadığı ama her iki aracında çok yaktığı söyleniyor kullanıcıları tarafından. Tek artısı bizim kasaya göre ağır yük taşıması olabilir bizim combolar narin araba öyle bir ton civarı yük atarsanız kasislerde tekerler davlumbaza sürtüyor sorun yaratıyor.
hayırlısı olsun diyelim.

Ne kadar versiyonu varsa kullandık Makas olduğundan yükleme avantajı var ama bizimde öyle aman aman bi bagaj kullanımı yok yada en azından yük olayımız yok..
Connectin gerek 75 gerek 90 lık versiyonu çok yakıyor. Hele ki basarsan araba kendini paralıyor ama ortada bişey yok sadece tüketim fena artıyor..Hele rampada of ..Ankaraya giderken combonun birisiyle kapıştım adam ufukta kayboldu gitti :D

Bursa istikameti olsa idi kesin bizim Mustafa derdim:)

Şaka bir yana inş iyi bir tercih yapar iş yeriniz sizde rahat edersiniz.
13 ayda 32.bin km yaptım maşallah Allah nazardan saklasın jarz dinamosu kasnağı hariç (135.lira) şükür arza yapmadı.
hız sabitleyicide var sanırım son çıkanlarda uzun vadede kesinlikle araç mazotu az yakarak kendini amorti edecektir rakiplerine bakarak.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler Combo almaya karar verdik. Umarım mahcup olmayız..
çift sürgülü için çok uğraştık ama stokta yok City plusta biz istemedik..City Club'a razı olduk mecburen..
Plustan eksiği
Arabalarda Cd30mp3 + aux girşi ve direksiyondan kumanda yok
çelik jant sis farı
ve tek sürgülü kapı
onun dışında araçlar dolu Abs + 2 airbag+klima var

Arkadaşlar hepinize teşekkürler Combo almaya karar verdik. Umarım mahcup olmayız..
çift sürgülü için çok uğraştık ama stokta yok City plusta biz istemedik..City Club'a razı olduk mecburen..
Plustan eksiği
çelik jant sis farı
ve tek sürgülü kapı
hayırlı olsun abi aracın içten ve dıştan resimlerini bekliyoruz.D

Plustan eksiği
çelik jant sis farı
ve tek sürgülü kapı

Hayırlı uğurlu olsun yaradan huzurla afiyetle binmeyi nasip etsin aramıza hoşgeldiniz.

Günaydın arkadaşlar ..
Sizlere yine birşey danışacağım bu comboların bagaj örtüsü çokmu pahallı birşey yan sanayisi falan varmıdır.. Bizim mevzu bu konuya takıldı en son Opel varsa elimizde hediye ederiz yoksa getirtiriz ama yedek parça olur hediye edemeyiz dediler.. Ben anlamadım bunlar nasıl firma ya 4 tane araç satacaklar hala 3 ün 5 in hesabı..

Geri