Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın, Güzel temenniler için teşekkürler..
Ticaride kiloya bakıyorlar hacmin bir önemi yok, 1.7 ellerinde yok o yüzden lafı bile geçmedi..
bu volant olayı için sorun yok çözüldü dedi satıcı, ama belli de olmaz 1 sene içinde anlarız, Senede 100.000 den fazla yapar bunlar..
Perde nasıl birşeydir bilgi veririm, Hatta resimde koyarım..
Ha birde istediğin araç için 2 ay beklemek zorundasın bu yüzden bizde istemeye istemeye tek sürgü aldık..

hayırlı günler herkese
hayırlı olsun browerdi güle güle kullanınkazasız belasız.
herkesin keyfi yerinde inşallah.

aracımın artık bi sorunu kalmadı yanında benzinli 1.8lere rakip olucam :)

sabit volant
baskı balata
zincir
devirdaim su pompası
turbo temizlendi
düz boru çekildi
egzoz yapıldı

Mustafa hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız afiyet şekerle sür kardeşim.

Zincir demişin çözemedim nerde zincir var diye:) yoksa araca eklemelermi yaptın:)
turbo temizliğimi? yahu Mustafa bizi bilgilendir içimize kurt düşürme nedir bunlar şöyle biz özet çıkarda rahatlayalım.
Pazar günü müsait olursan sende gel karmürsele Alperin ordayız.

aracımın artık bi sorunu kalmadı yanında benzinli 1.8lere rakip olucam :)

sabit volant
baskı balata
zincir
devirdaim su pompası
turbo temizlendi
düz boru çekildi
egzoz yapıldı
iyi akşamlar beyler gule gule kullan mustafa banada bu ay iyi kaçti aradan ama araba bindigimi hissettim :)

Son düzenleme:
Combo kataloğuna bakarken CD70 Navi ve Yol bilgisayarı vardı..(hemide CID) bizimkiler gibi TID değil Tr'de varmı hiç denk gelip gördünüzmü..
Ben sahibinden de bir kaç tane samsunda easytronik gördüm hani şu özürlülere araç satan mercek farı falanda vardı onun dışında görmedim..CC uygulaması dışında bu tarz uygulamaya giren arkadaş oldumu acaba?

Herkese hayırlı sabahlar yaradan kolaylık versin hepimize.

Burak hayırlı olsun bakım yapmışın afiyetle sürmeni dilerim.
Mustafa bu pazar 21 mart günü ne haldesin ses ver:)

Bende cama takılan navigasyonlardan arıyorum iknci el ve av girişli ama henüz bulamadım piyasada demek ki çokça yok bir süre daha araştırcam bulamazsak sıfır alacaz çaresi yok.

Geri