hayırlı olsun browerdi inşallah olaylar istediğiniz gibi sonuçlanıp COMBO ailesine katılırsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırım satıcı doymuş vaziyette ayağını diriyor.başka bayi ile görüşmediniz mi hiç
bence 1,3 lerin 1,7 ye oranla daha az yakıcagı düşünülüyor o yüzdfen 1.3ler tercih ediliyor diye düşünüyorum.arkadaşlar bu perde olayı çıkmacılarda mevcut değil mi. bende 2008 cty pls aldım 25.750 ye ful olarak. isterseniz ankarada ki çıkmacılara bir bakın ben eski araçlarım için bu tarz aksesuarları temin etmiştim. bu arada bir konuya parmak basmak istiyorum 1.3 yerine neden 1.7 tercih edilmiyor. 1.3 lerde volan sesi sorunu kronik bende alınca öğrendim malesef..gerçi astra 1.6 nın sabit volanı ile mustafa arkadaşımız çözüm bulmuş ama. neyse şimdiden hayırlı olsun....kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
bu arada vergidede değişen olmuyor sanırım 1.3 ile 1.7 arasında ben kasko yaptırırken öğrendim bunuda..