Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın garaj,

Sabah şerifleriniz hayrolsun,
aziz temiz yürekli garaj sakinlerine sevgiyle harmanlanmış güzel bir gün diliyorum.

hepinize günaydın.nihat abide fenerbahçede iş olmadığını anladı maça gitmekten vaz geçti kombinesini feda ediyor.:kop:

Allah iyiliğini versin Sinan güldürdün beni aslında haklısın öyle süper oyun oynasa belkide kıyamam kendim giderim ama benim kombine biraz farklı ücret ödemedim tüm fenerliler faydalansın istediğimden yani sadece duygusal:D:)

bu arada dünki linkindeki koltuk kılıfları çok şık duruyordu deri olan içimi gıdıkladı zati ezelden beri deri koltuklara özel bir ilgim var sıf deri koltuk diye az kalsın maria alacaktım direkden döndü iyikide almamışım royalimle çok mutluyuz.

Aleykümselam Murat abi saygılar sevgiler günün aydın olsun işlerinde Allah kolaylık versin abim.

hayırlı sabahlar arkadaşlar..
haftanız her yönden bereketli olur inşallah...

Bu oto kılıfları takıldığı zaman altındaki oprginal kumaşlara zarar verir buruşturur diyorlar .. o yüzden kilim gibi takması sökmesi kolay olan bişi kullannın diye tavsiye ediyor bir aksesuarcı .. ne dersiniz??
Çünkü yaza doğru şöle güzel bir detaylı iç-dış temizlik yaptıracam ve bende takıcam kılıf veya benzeri bişi :)

a.s murat abi. hayırlı sabahlar niyazi abi. kılıflara kafayı taktım durup ,durup resimlerine bakıyorum.nasıl yapsakta alsak diye ama bizim araçlara uyarmı acaba?

nihat abi bizim yeni stad yapılsa bende alacağım kombineyi ama korkarım o günleri biz göremeyiz.:D

a.s murat abi. hayırlı sabahlar niyazi abi. kılıflara kafayı taktım durup ,durup resimlerine bakıyorum.nasıl yapsakta alsak diye ama bizim araçlara uyarmı acaba?

işte ben o konuda tereddüt ediyorum ve şüphelerim var..:confused: çünkü bizim araçların koltukları oto koltuklarına göre biraz büyük galiba.. O yüzden internetten değilde gidip aksesuarcıdan birebir bakıp varsa tecrübesinden faydalanıp almak gerekiyor galiba...:rolleyes:

hayırlı sabahlar arkadaşlar..
haftanız her yönden bereketli olur inşallah...

Bu oto kılıfları takıldığı zaman altındaki oprginal kumaşlara zarar verir buruşturur diyorlar .. o yüzden kilim gibi takması sökmesi kolay olan bişi kullannın diye tavsiye ediyor bir aksesuarcı .. ne dersiniz??
Çünkü yaza doğru şöle güzel bir detaylı iç-dış temizlik yaptıracam ve bende takıcam kılıf veya benzeri bişi :)
Sevgili Niyazi Merhaba
Kılıfların orjinale hiç bir zararı yok
Bence hemen kılıf alman lazım çok faydası var
Temizliği yaptırdıktan sonra tatktır daha iyi olur en azından sök-tak olayı olmaz

Geri