Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar;

Devamsızlıktan sınıfta bırakmadınız değil mi beni? Epeydir yazamamışım. İnternet ortamlarında forum siteleri oldukça zamanımızı alıyor, buraya zaman kalmıyor çoğu kez. Otoda da problem olmadığından, ben de birşeyler yapmadığımdan katılımımı ihmal ettim.
Bir bakayım durum ne alemde dedim ki sayfalar almış yürümüş.

Tahminen 1 haftadır bu başlığı incelemeye çalışıyorum. Güzel dostluklar, harika paylaşımlarla dolmuş.

Allah kısmet ederse Abant etkinliğine katılacağım, Gelebileceklerle yüz yüze de tanışmış olacağız.

Günaydin nihat abi yolculuk hangi gündü? şu cumartesi günlerinide tatil yapsalar çok güzel olacak:D

saygılar sevgiler Sinan.

bugün öğlen 13 gibi Allah kısmet ederse kazasız belasız gidip gelecez inş.

abi bize dur durak yok ben bazen pazar günü bile geliyorum neyse 30 hazirana ne kaldı işler o zaman biter ruhen fiziken daha çok siz combocu dostlarla bir arada olurum.

Abi hayırlı yolculuklar.mustafa kardeşimiz buradaydı biraz işleri vardı onları halletti ayak üstü sohbet ettik.saolsun buraya kadar gelmiş.Bir an önce git gel hayırlısıyla abi.

sinan abi ilgi ve alakan için çok teşşekkür ederim fakat sanırım bi sistem hatası yaptık ama gelince onuda çözücez inşallah :)

s.a hayırlı günler hayırlı işler arkadaşlar.geçtiğimiz hafta 2-3 yeni combo cu vardı ama bu hafta kayıplar arkadaşlar nerelerdesiniz.

Geri