Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın selam olsun yer yüzünün en tatlı aracın sahipleri.

abiler şimdi iş yerine geldim uyuya kalmışım tır parkında:)

güzel bir yolculuk oldu her deklanşöre basışımda sizler vardınız aklımda birazdan fotoları paylaşırım.

nihat abi hoş geldin samsun resimlerine bakalım çok zaman geçti askerlik sonrası biraz eskilere gidelim.

hoşbulduk sinan, samsun beklediğimden 10 gömlek güzel, bakımlı, temiz ve corafyası güzel geldi hoş bir şehir emekli olunca gitmeyi bile düşündüm:)

birazdan fotoları eklerim sahilde çektim yarım saat falan gezebildik ama bir ay sonra yine gidecem o zaman daha çok çekerim.

Murat abim hoşbulduk.

abi bu cruze kontrol inanılmaz güzel bu denli rahat araba sürdürceğini sanmıyordum ki birde mazotada katkı yaptı 785 km gelirken yaptım ve çeyrek depo mazot var bu demek oluyor ki 1000 km yaklaşacam.

Son düzenleme:
abi combo katalogda zaten 1000km civarı diyor 1 depo için senin daha fazla yapman lazım.ben 650-700 ancak giderim çok agrasif kullanıyorum.

Hayırlısı Olsun Nihat, memnunsan çok iyi

Fotoğrafları bekliyoruz...

Sinan bu hafta içi de ben uğrayayım. Şöyle bir Sedat Ustaya uğrayalım

abi giderken çoğunlukta arkadaşım kullandı çocukların hadi gelmedikmi nerde samsun gibi dırdırları ve zati hızlı araba sürmesi yüzünden 700 km de ışık yandı tabi araçta yüklüydü.
abi gelirken yaklaşık 600 km sini 78 km hızı 4. viteste geri kalanı beşinci vites 88, 90 km hızda geldim devir saati 2500 üstüne çıkarmadım 1000 km yapmakda biraz sabır işi bir yerden sonra 90 km hız yavaş gelmeye başlıyor.

Geri