Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi valla aynı problem benim araçtada mevcut 2006.ama hiç üstüne düşmedim olayın.

abi valla aynı problem benim araçtada mevcut 2006.ama hiç üstüne düşmedim olayın.

Düşmek lazım ya bir sürü para veriyoruz ama sonun da ne oluyor, daha yılı dolmadan dökülmeye başlıyor bir yerleri. Bence hakkımızı arayalım derim.

Yok mu böyle bir şey başına gelen Sevgili Combocular.

benim araç aldığımda zaten garanti dışı kalmıştı. 100000 km yi geçmişti.sonradan para verip yaptırmaya değmez diye uğraşmadım.

ama garantisi devam eden arkadaşlar tabiki takipçisi olsun

benim araç aldığımda zaten garanti dışı kalmıştı. 100000 km yi geçmişti.sonradan para verip yaptırmaya değmez diye uğraşmadım.

ama garantisi devam eden arkadaşlar tabiki takipçisi olsun

Nasıl yani 100.000 km yi geçince araç garantiden çıkıyor mu? Yoksa başka sebepler mi var? Periyodik bakım yaptırmadığın için herhalde öyle düşünüyorum.

ben 100 bin diye biliyorum ama yanlışsa lütfen düzeltin

aracın kaportası direk 8 yıldır her hangi bi şartnamesi yoktur eğer dökülme var ise başka servise gidin ve kıl müşteri olun

aracın kaportası direk 8 yıldır her hangi bi şartnamesi yoktur eğer dökülme var ise başka servise gidin ve kıl müşteri olun

Ya Mustafa ben aracı aldığım yere gittim, adamlar önce bakalım kaza veya darbe sonucu oluşmamışsa değişiriz dediler aracı kontrol ettiler, kaza veya darbeden olmadığını söylediler sonra da bu parçanın kaplama olduğunu ve garanti kapsamında olmadığını söylediler. Nasıl olur hala anlamış değilim kapı rayı kaplama da olsa boya da olsa sonuçta kaportanın bir parçası değil mi? Bu nasıl bir anlayıştır anlamakta zorlanıyorum doğrusu.

Geri