Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A.s murat abi

bizim combolar normal kullanimda kaç km de motor yer acaba?

Ha bu arada yetkili serviste parça fiyatı için 207 TL diyorlar %25 indirimle 154.5 TL. oluyor. Buna 50-60 TL de işçilik koydun mu 200-215 TL ye yaptırıyorsun. Bilginize. GM Türiye ile görüştüm servise yazı yazıp bilgi verecekler.

Durum derken neyis kasdediyorsun Murat abi, ya senin bu kapı rayı konusunda düşünce ve fikirlerini alalım sen böyle bir şey yaşamadın herhalde. Senin Raylar ne alemde bu arada.
Yok böyle bir şey yaşamadım. Bir bilgim de yok. Mustafa'nın bilgisi olabilir

ha bu arada yetkili serviste parça fiyatı için 207 tl diyorlar %25 indirimle 154.5 tl. Oluyor. Buna 50-60 tl de işçilik koydun mu 200-215 tl ye yaptırıyorsun. Bilginize. Gm türiye ile görüştüm servise yazı yazıp bilgi verecekler.

gelen bilgiyi paylaşirsaniz sevinirim

gelen bilgiyi paylaşirsaniz sevinirim

Tamam Sinan kardeş olur. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Parça küçük ama fiyatı büyük altı üstü ince bir profil ama ray görevi yaptığı için olsa gerek. Neden bu kadar uyduruk yapmışlar ki anlaşılan amaç parçadan para kazanmak sanırım.

2006
50 BİN KM'de

Gri
City-Plus Spor Paket

Modifiyeli
Full+Aksesuar

Tamam Sinan kardeş olur. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Parça küçük ama fiyatı büyük altı üstü ince bir profil ama ray görevi yaptığı için olsa gerek. Neden bu kadar uyduruk yapmışlar ki anlaşılan amaç parçadan para kazanmak sanırım.

püf noktası bu zaten. parçadan para kazanmak

ovvvvvvvv acuıktımmm ben eve kaçıyom.. Herkese hayırlı iftarlarrrrr

Murat abi akşama etli ekmek var sölemesi ayıp beklerim ;)

bize yokmu?

iyi akşamlar afiyet olsun.

Geri