Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynısı bi arkadaşımıza oldu değiştirmediler oda gitti dediki ulen bu araba siyah dedi hem rengi açıldı hemde boyası attı eğer bu yapılmazsa harbi yakıcam dedi falan filan kavgalar ettik ancak oldu

abi bu sene ne size nede bize tesbih gerekmez.
beşiktaş ve tabzonlulara lazım,hemde çelik halata dizip verelimki,çabuk kopmasın
:kop::kop::kop:

ilahi sinan valla söylediklerin cuk diye oturmuş birde sivası eklersek tam olacak:D

bizim araçlarda garanti üç yıl benim bildiğim,
100 bin diye hiç bir yerde okumadım ki eğer 100 binde doluyorsa garanti kafamı duvarlara vurmaya başlayım bir kaç gün oldu devireli 100 bini.

Mustafa başın sağolsun abicim.. Allah geride kalanlara Allah(cc) sabır versin...

O Kapı rayındaki boya dökülme bende de var. Demek ki kronik bir sorun.. bende önemsemedim.. 15-20 cm'lik bir yer.. Araç garanti dışı şu an.. Bence keyfe keder görünce biraz can sıkıyor ama çok rahatsız etmiyor beni ;)

Mustafa başın sağolsun abicim.. Allah geride kalanlara Allah(cc) sabır versin...

O Kapı rayındaki boya dökülme bende de var. Demek ki kronik bir sorun.. bende önemsemedim.. 15-20 cm'lik bir yer.. Araç garanti dışı şu an.. Bence keyfe keder görünce biraz can sıkıyor ama çok rahatsız etmiyor beni ;)

Ya Niyazi Bey araç nasıl garanti dışı 2005 Model değil mi? Garanti kitapçığında 8 yıl kaporta garantisi var diye yazıyor. Yoksa değişti de benim mi haberim yok?

abi haklısın genel garanti açısında sölemiştim parça vs.. kaporta için bana da sözlü olarak 12 yıl garantili dediler (kitaba bakmadım) ama ray kaportaya girmiyor diye düşündüğüm için ciddiye almadım..:(

Şimdi merak ettim bende bi gidip sorayım burdaki yetkili servise bakalım ne diyecekler :confused:

Son düzenleme:
orucu mangalla açalım dedik mesai arkadaşları ile boğaza nazır kısmet inş combocu dostlarlada açarız.

Allah kabul etsin niyetimizi herkese iyi akşamlar.

afiyet olsun,allah kabul etsin. uffff ne güzel olur şimdi orası

Nedir burada durum

Herkese Selamlar

Geri