Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın niyazi anadolunun her yanı bir başka güzel.

bu senelik izinde sinop iline gittik 8 yetişkin ki iki tane 90. kiloluk aile üyesi vardı geliyordu, 2 çocuk rahatlıkla 250 toplamda km gittik ve geri geldik araçlarımızın büyük olması arka koltukların diz mesafesinin geniş olması inanılmaz avantaj bu arada benim kızları denizden zor çıkardım tadı damağımızda kaldı sinop

abant

img1461w.jpg

img1490orb.jpg

garajımızın güzel insanlarına selamlar hepinize iyi günler dilerim nasılsınız bakalım

niyazi abi seneye karadeniz turu düşünüyorsun gibi inşallah bende trabzonda olurum da birlikte gezeriz abi :)

gelen bilgiyi paylaşirsaniz sevinirim

Arkadaşlar GM motors Türkiye'den Oğuz Bey le görüştüm. Bana periyodik bakımlarının düzgün yapılıp yapılmadığını sordu. Bende düzgün bir şekilde yapıldığını söyledim. O zaman servise yazı yazalım ona göre size cevap verelim dedi. Bu sabah cep telefonundan aradı ve bu parçanın kaporta ya ait bir parça olmadığını ayrıca aracın boya garantisinin de 2 yıl olduğunu söyledi. Bende bunun üzerine kapı menteşelerinin kaportaya ait olup olmadığını sordum evet kaporta parçasıdır dedi. Bende o halde kapı rayı neden kaporta parçası sayılmıyor deyince bu kezde evet oda kaporta parçası olabilir dedi ve bu konuda yardımcı olamayacağını söyledi. Bende bunun üzerine Opel Almanya'dan ulaşabileceğim bir telefon veya e-mail varmı verebilirmisiniz dedim. O da gerekli numara ve e-maili verdi şimdi derdimi onlara anlatacağım bakalım ne olacak. Bu dertten o kadar kişi muzdaripken neden sorunun çözümünde yardımcı olunmuyor anlamış değilim.

Ayrıca araçların boya garantisi kaç yıldır detaylı bilen birisi lütfen cevap yazsın? Karasör için garanti belgesinde paslanma ve delinmeye karşı 12 yıldır diye yazıyor ama boya ile ilgili hiç bir şey yok.

(Arkadaşlar GM motors Türkiye'den Oğuz Bey le görüştüm. Bana periyodik bakımlarının düzgün yapılıp yapılmadığını sordu)

bu sorduğu soruyla kapı rayının ne alakası var anlamış değilim. siz hiç servise gittiğinizde kapı rayı için işlem yaptırdınızmı. kapı rayına bakım yapıldımı? yağladılarmı,boya koruyucu sürdülermi?

bunların alayı ahlaksız,karaktersiz.

bende örnek vereyim.bizim arkadaşın airbag patladı. yolda giderken yok yere.
opel türkiye araç garanti dışı diye masrafı karşılamadı.ne alaka .
garanti dışı kalınca airbag patlayacak diye bir şeh hiç duymadım.
aslında bunları neyse kızdım gene

Son düzenleme:
yaparlar her dümeni yapar bunlar büyük şirketlerden korkucaksın heleki araba firmalarından tamamen korkucan

Arkadaşlar GM motors Türkiye'den Oğuz Bey le görüştüm. Bana periyodik bakımlarının düzgün yapılıp yapılmadığını sordu. Bende düzgün bir şekilde yapıldığını söyledim. O zaman servise yazı yazalım ona göre size cevap verelim dedi. Bu sabah cep telefonundan aradı ve bu parçanın kaporta ya ait bir parça olmadığını ayrıca aracın boya garantisinin de 2 yıl olduğunu söyledi. Bende bunun üzerine kapı menteşelerinin kaportaya ait olup olmadığını sordum evet kaporta parçasıdır dedi. Bende o halde kapı rayı neden kaporta parçası sayılmıyor deyince bu kezde evet oda kaporta parçası olabilir dedi ve bu konuda yardımcı olamayacağını söyledi. Bende bunun üzerine Opel Almanya'dan ulaşabileceğim bir telefon veya e-mail varmı verebilirmisiniz dedim. O da gerekli numara ve e-maili verdi şimdi derdimi onlara anlatacağım bakalım ne olacak. Bu dertten o kadar kişi muzdaripken neden sorunun çözümünde yardımcı olunmuyor anlamış değil
Ayrıca araçların boya garantisi kaç yıldır detaylı bilen birisi lütfen cevap yazsın? Karasör için garanti belgesinde paslanma ve delinmeye karşı 12 yıldır diye yazıyor ama boya ile ilgili hiç bir şey yok.

abi oğuz bey beni çok iyi tanır o adam hiç bişey çözmüyor almanyaya mail atsanda yine o arıyor seni :)

garajımızın güzel insanlarına selamlar hepinize iyi günler dilerim nasılsınız bakalım

niyazi abi seneye karadeniz turu düşünüyorsun gibi inşallah bende trabzonda olurum da birlikte gezeriz abi :)

İnşallah Yasin İnşallah :)

anasını satayım seneye artık antalaya değilde izmire gideceğim kısmet olursa.kafaya koydum.

ne var şu izmirde anlata anlata bitiremediler

otforfm81004.jpg

ŞUAN İÇİN HEPSİBURADA.COM DA 85 TL

ARKADASLAR COMBOLARIMIZ ICIN GUZEL BIR URUN.
EKSTRA OZELLIKLERI COK FAZLA.
BUNDAN SONRA COMBO DA TELEFON ILE KONUSMAYA SON. BLUETHOOTLU BU URUN HANDSFREE OLARAK GORUSME YAPMANIZI SAGLIYOR.
CAKMAKLIGA TAKILAN BU URUN SESI UZERINDEN ALIYOR.KARSI TARAFIN SESINI ARACINIZIN HOPÖRLÖRLERİNDEN DUYUYORSUNUZ.
HEMDE COK KALITELI BIR SES AKISI ILE..

Yurt genelinde “ 2 Yıl Garantilidir
Ürün bütün Bluetoothlu Cep Telefonları ile uyumludur.
Çift Kumandalı** Hem Direksiyon Kumanda ve hem de Multi (çoklu) kumanda üzerindeki tuşlar ile, Cep telefonunuza dokunmadan arama yapabilecek veya aramayı cevaplayabileceksiniz.
SD/MMC kartınız ve USB Flash Belleğiniz ile Mp3 Şarkılarınızı Dijital FM Kanalı üzerinden sorunsuz bir şekilde dinleyebileceksiniz.
Bluetooth Fm Transmitter ile aracınızı kullanırken Cep Telefonunuza dokunmadan Araç Kiti gibi (hands-free özelliği ile) görüşme yapabilecek ve Yol Güvenliğinizi tehlikeye atmamış olacaksınız.
Cep Telefonunuza bir Çağrı geldiğinde FM Transmitter şarkı çalma modundan çıkar ve otomatik olarak Telefon ile Görüşme Moduna geçer. Böylece telefon görüşmelerinizi Dijital FM kanalı üzerinden aracınızın Ses Sistemi ile yapabilirsiniz. Görüşme bittiğinde ise şarkıya kaldığı yerden devam eder.
1.5 inç LCD Ekranı sayesinde Cep Telefonunuzu arayan kişinin numarasını görebileceksiniz. ( Caller ID özelliği )
Direksiyon Üzerine Yerleştirilen Kumanda ile Gelen Aramaya Cevap Verme-Kapatma, Önceki Şarkıya Geçme-Sonraki Şarkıya Geçme, Ses Azaltma-Ses Arttırma, Frekans değiştirme gibi birçok ürün özelliğine yön verebilirsiniz.
Cep Telefonunuzda kayıtlı bulunan şarkılarınızı Bluetooth ile FM Transmitterden kablosuz olarak (wireless) dinlemenizi sağlar.
206 kanal kablosuz FM Frekans seçeneği ( 87.5MHz - 108MHz )
Şarkılarınızı, müziklerinizi FM bandı aracılığıyla aracınızın radyosundan dinleyabilirsiniz.
Audio kablo üzerinden harici ses girişine sahiptir.
Harici müzik çalarlar (MP3,ipod, CD veya DVD Çalar) ile kullanabilirsiniz.
Dışarıdan gelen harici sesleri filtre edebilmek ve gürültünün bastırılması için üründe DSP Teknolojisi kullanılmıştır
Yüksek Duyarlıklı Mikrofona sahiptir.
Kapatılıp açıldığında en son ayarlanan frekansta, en son dinlenen şarkıya kaldığı yerden devam edebilmektedir.
Seçilen FM Kanalı ile tam uyumluluk ve net ses iletme özelliği vardır.
LCD ekranı,ışıklandırılmış ve çalan şarkının adını gösteren 4 satırdan oluşmaktadır.
Ekranda Çalan parçada geçen ve kalan süreyi görebilirsiniz.
Bellekte kaç mp3 var ve kaçıncı mp3 dinleniyor görebilirsiniz.
Ekranda Seçilen FM frekansını görebilirsiniz.
Oynar başlık (Hareketli gövde)
USB den şarj olan cihazlarınız için araç şarj cihazı olarak kullanabilirsiniz.
11 farklı Equalizer moduna sahiptir.
3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilir.
Stereo Sound ses sistemi, Bass ayarlama özelliğine sahiptir.
USB 2.0 hızında bilgisayara bağlantı ile hızlı veri transferi yapılabilir.
3,5 mm stereo Jack girişi
Araç çakmaklık girişinden direk bağlantı (Harici adaptöre gerek yok)
Çalışma Voltajı: 12/24 V DC
MP3/WMA dosyalarını okuyabilmektedir.
Ambalaj İçeriği: Cihaz
Direksiyon Kumandası
Multi (Çoklu) Kumandası
Line-in kablo
Yedek sigorta
Türkçe Kullanma kılavuzu
Garanti belgesi

Geri