Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı İftarlar
Hepinize Sevgili Arkadaşlar

iyi aksamlar Combo Garaj :)

iyi akşamlar

Sahura az kaldı kapatalım yavaştan

herkese günaydın.

dün akşam 18.30 gibi bizim boğazdaki buluşma noktasına vardık inanın parkta bir kediler birde biz vardık desem yalan olmaz üç beş kişide balık tutuyordu şunu demek istiyorum mangal buluşması ile iftarımızı rahatlıkla açabiliriz mini iftarlı combocu buluşması yapabiliriz.

herkese günaydın.

dün akşam 18.30 gibi bizim boğazdaki buluşma noktasına vardık inanın parkta bir kediler birde biz vardık desem yalan olmaz üç beş kişide balık tutuyordu şunu demek istiyorum mangal buluşması ile iftarımızı rahatlıkla açabiliriz mini iftarlı combocu buluşması yapabiliriz.

herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar.Combonun ruhunda var sanırım bu iş hergün bir mangal faslı gidiyor.Demekki Combocunun profili belli denize karşı mangal.Herkes aynı kafada.:good: süperr

evet candan hem araçlarımız mangal olayına uygun hemde bizim ruhumuzda var mangala karşı bir ilgi alaka belkide araçlarımızı seçerken düşüncelerimizden birisi olan büyük olsun ferah olsun pikniklere giderken çoluk çocuk binelim diye seçeneğimizi combodan kullanmak belkide mangala karşı bizim içimizdeki ateşin bir dumanın bir parçası.

bu arada yüzmeyi bilenler rahatlıkla yüzebilirler dün içim gitti denize giremedim diye burdan özellikle yazın sıcaklığında tüyleri nedeni ile terleyen kediye duyrulur:)

bu arada bu sene içersinde samsuna iki defa geldim ikincisinde zamanımız vardı hemen sahilde mangal yaptık:)

günaydın arkadaşlar. biraz çalışayım sonra gene uğrarım

Günaydın Garajj sakinleriii..

Samsun güzel memleket.. Orada kaldım yaşadım..Seneye kısmetse gidicem 2-3 gün kalmayı düşünüyorum.... Sonra Ordu Giresun Trabzon Rize Artvin :D 10 günlük bir gezi planlıyorum bakıyım nasip..

NAsıl olsa arabalarımız genişş problem olmazz hanım ve 3 çocuk ;)

Geri