Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
COMBOLARINDA MP3 PLAYERI OLMAYAN, SADECE TRACK DINLEYEBILEN ARKADASLARA NACIZANE TAVSIYEM,
IYI BIR TESISATCIYA GIDIP TEYPLERINI MULTIMEDIA KITE CEVIREBILIRLER.BUNUN MALIYETI SADECE 40 TL BELKIDE DAHA DA AZ.
UYUMLU CEP TELEFONUNUZ ILE ISTERSENIZDE HANDSFREE OLARAK BLUETHOOTLU GORSME YAPABILIR KARSI TARAFIN SESINI HOPORLORLERDEN SIZIN SESINIZIDE KARSI TARAFA TELEFONUNUZDAN ILETEBILIRSINIZ.
ISTER MP3 ISTER MP4 ISTER TRACK.TELEFONUNUZ HANGI FORMATI DESTEKLIYORSA ONA GORE MUZIK DINLEYEBILIRSINIZ.
TRACK KADAR KALITELI SES.HIC FARKI YOK DIYEBILIRIM.

BI KAC RESMINIDE SIZINLE PAYLASMAK ISTERIM.

N95 8GB TELEFONUMA BAGLADIM.
TEYPDEN GELEN JACKI TELEFONUN MIKROFON GIRISINE TAKTIM.
ARADA SADECE BIR ARAPUAR VAR.O DA TEYP ILE TELEFONUNUZ ARASINDAKI ILETISIMI ACIP KAPATIYOR.
1000920n.jpg

BIR DISI JACK VE ARAPURA.
TELEFONUNUZA GIDEN IKI UCU ERKEK JACKA UYUMLU.

1000919.jpg

VE EXTERNAL IN.. HARICI GIRIŞ YANI
1000929.jpg

BU SAYEDE BLUETHOOT KITLI RADYO VE MP3 CALARINIZ OLMUS OLUYOR :D

KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM..
HATTA ISTERSENIZ UFAK BI LCD EKRAN TAKIP GORUNTU BILE OYNATABILIRSINIZ.
SIZ ISTEYIN YETER..
COMBODA HERSEY VAR :D

sevgili dostum bunu istanbul da yapan yer varmış..
hatta cd çaların yanından küçük bir delik açarak aux giriş yapıyorlarmış
aux a tlf yada mp3 çalar taktığında sesi iletiyor jakı çıkardığında fm radyoya dönüyormuş ama ben bunu bursa da yaptıracak bir yer bulamadım...

BURSA da ii bir elektronikçi bilen varsa bana söylerse çok sevinirim....

C8194778_2.jpg

mustafadan alacağım tampon panjurun resmi siyah comboma çok yakışacağına inanıyorum ne dersiniz :)

sen nerden buluyon bunları kardeşim ya opel yedek parçacıların hepsini tanıyosun galiba :P

mustafa bide montajını tamponu söktükten sonra bizde yapabiliriz dimi kolaydır yani :)

herkese selamlar bizim combonun tavan kapakları kayboldu acaba onları nerden temin edebileceğimi bilen varmı

kapaklar derken şu üşte takılan zımbırtıların -adını bilmiyorum- onların bağlandığı metalleri kapatan siyah plastik kapaktan bahsediyorsan bende bulamadım arkadaşım ..... hatta BURSA Yüce Hünkar yetkili bayii ne sordum ööle bir yedek parça yok dediler....
çıkmacılara bakacaz... bulursan bana da haber verirmisin?

Geri