abi ben buların üzerine artı balatayı değiştirmiştim 220+50işçilik- 270 vermiştim bu arada yağ GM orjinal yağı
bu arada bu hafta rot kolları değişti 2 kol- 40+40işçilik-80 sence nasıl?
abi rot kollarını trw marka aldıysaniyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi ben buların üzerine artı balatayı değiştirmiştim 220+50işçilik- 270 vermiştim bu arada yağ GM orjinal yağı
bu arada bu hafta rot kolları değişti 2 kol- 40+40işçilik-80 sence nasıl?
niyazi abiciğim verdiğin rakamlar gözümü korkuttu abi gerçekten fiyatlar yüksek belkide araca en son sisleri yaptırırım.
COMBOLARINDA MP3 PLAYERI OLMAYAN, SADECE TRACK DINLEYEBILEN ARKADASLARA NACIZANE TAVSIYEM,
IYI BIR TESISATCIYA GIDIP TEYPLERINI MULTIMEDIA KITE CEVIREBILIRLER.BUNUN MALIYETI SADECE 40 TL BELKIDE DAHA DA AZ.
UYUMLU CEP TELEFONUNUZ ILE ISTERSENIZDE HANDSFREE OLARAK BLUETHOOTLU GORSME YAPABILIR KARSI TARAFIN SESINI HOPORLORLERDEN SIZIN SESINIZIDE KARSI TARAFA TELEFONUNUZDAN ILETEBILIRSINIZ.
ISTER MP3 ISTER MP4 ISTER TRACK.TELEFONUNUZ HANGI FORMATI DESTEKLIYORSA ONA GORE MUZIK DINLEYEBILIRSINIZ.
TRACK KADAR KALITELI SES.HIC FARKI YOK DIYEBILIRIM.
BI KAC RESMINIDE SIZINLE PAYLASMAK ISTERIM.
N95 8GB TELEFONUMA BAGLADIM.
TEYPDEN GELEN JACKI TELEFONUN MIKROFON GIRISINE TAKTIM.
ARADA SADECE BIR ARAPUAR VAR.O DA TEYP ILE TELEFONUNUZ ARASINDAKI ILETISIMI ACIP KAPATIYOR.
BIR DISI JACK VE ARAPURA.
TELEFONUNUZA GIDEN IKI UCU ERKEK JACKA UYUMLU.
VE EXTERNAL IN.. HARICI GIRIŞ YANI
BU SAYEDE BLUETHOOT KITLI RADYO VE MP3 CALARINIZ OLMUS OLUYOR
KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM..
HATTA ISTERSENIZ UFAK BI LCD EKRAN TAKIP GORUNTU BILE OYNATABILIRSINIZ.
SIZ ISTEYIN YETER..
COMBODA HERSEY VAR
herkese selamlar bizim combonun tavan kapakları kayboldu acaba onları nerden temin edebileceğimi bilen varmı