combo ve corsa olayında istediğin olayı yaparım sana hiç problem değil çünkü artık ihtisas yaptım ben daha araca neler neler yapıcamda evlilik yüzünden maddi çok ayıramıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapaklar derken şu üşte takılan zımbırtıların -adını bilmiyorum- onların bağlandığı metalleri kapatan siyah plastik kapaktan bahsediyorsan bende bulamadım arkadaşım ..... hatta BURSA Yüce Hünkar yetkili bayii ne sordum ööle bir yedek parça yok dediler....
çıkmacılara bakacaz... bulursan bana da haber verirmisin?
kapaklar derken şu üşte takılan zımbırtıların -adını bilmiyorum- onların bağlandığı metalleri kapatan siyah plastik kapaktan bahsediyorsan bende bulamadım arkadaşım ..... hatta BURSA Yüce Hünkar yetkili bayii ne sordum ööle bir yedek parça yok dediler....
mustafa bide montajını tamponu söktükten sonra bizde yapabiliriz dimi kolaydır yani
tampon sökülüyor sonrada eskiler çıkartılıyor sislerden ayrılıyor ve sonunda eriterek petekli olanları takıyorsun fakat bizim yapabileceğimiz bi iş değil