Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mustafacım müzik tesisatında bişeyler yaptın mı bilmiyorum ama

ben kapı ve arkadaki kolonları çıkartıp yerlerine komponent kolon taktım anfi ile tabi ..
birde eski bir tüp basım vardı infinity onuda koydum ses olayını kapattım ilerde cihazı değiştirebilirsem bi onu yapmayı düşünüyorum..

bülent abi komponent olarak ne kullandın mid takıcak olanlara tavsiyem var çünkü alpine komponent midlerden şaşmayın derim çok güzel ses veriyor

Konya serindir havası güzeldir :) Tekrar gelirsen mutlaka haberim olsun görüşelim Bülent.. Arkadaşlar bu hepiniz için geçerli :D

Niyazi cim kayınpaderler taa dede mahallesinde oturuyor, şehre pek çıkmıyorum zaten birde yolları bilmiyorum - özellikle o adana karaman ankara çevre yollarını hap karıştırıyorum- kayboluyorum yani anlayacağın ama bir daha ki sefere neden olmasın bir çayını içerim tabii bursa ya da beklerim ..

bülent abi komponent olarak ne kullandın mid takıcak olanlara tavsiyem var çünkü alpine komponent midlerden şaşmayın derim çok güzel ses veriyor

powerbass marka tarcih ettik tabi yapan arkadaşın tavsiyesi ve fiyat performans açısından en iyisi o oldu zaten ben abartıyı pek sevmiyorum net ses almaktı amacım fazlası ile iyi şimdi memnunum...

ben epey para bayıldım tesisata ama deydi diyebilirim bide izolasyoncu bulabilsem çok güzel olucakta bulamadım bi türlü :)

abi benim ses sistemi asus :) creative megaworks :) creative harici ses kartı :) 1000 wattlık inverter :) bilmem anlatabildim mi?

yasıncım amerıkan camurluk sınyalını sıddetle tavsıye ederım.
ızmıtte tanıdıgın ıyı fıbercı varmı?
alperede soracaktım ama bı turlu gorusemedık onlada

Geri