Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ömer abi amerikan çamurluk sinyalini düşünüyorum da şimdi kafamda başka şeyler var onları yapmaya çalışıyorum. izmitte tanıdığım fiberci yok ama ford un fabrikasında tanıdığım var onun tanıdığı olabilir ona sorarım ben varsa bilgilendiririm sizi

bu arada benim arabadaki ne kadar plastik görünümlü yer varsa çıtalar panjurlar arka tampon hepsini arabanın rengine boyatmayı düşünüyorum inşallah güzel olur

bende boyalı hepsi ama atıyor yaa canım ona sıkkın zaten

hmm tamam yasıncım,
mustafacım ben buralarda bı usta bulayımda gerısı kolay zaten :D

bülent abi üstte bagaj gibi takılan aksesuarlar var ya ondan takarız ön tarafına far arka tarfına ferrari çakar yaparız

car pc olayına girdiysen düşüncelerimi okumuşsun derim ...
eğer amerikadan dokunmatik lcd ekran getirtebilirsem ben kafaya takmış durumdayım buna...

benim yaptığım dünyada tek abi laptop kullanıyorum araç içinde ve 5+1 var sırf akustik ses alabilmek için :) aracın içine giren aptal oluyor

ben lenso marka jant düşünüyorum + yay takıcam ama şuanda değil ilkbahara kadar bekleticem jant işini :)
mustafa boyalar atıyorsa gerçekten kötü olur

ayrıca iyi akşamlar hepinize benden bu akşamlık bu kadar kendinize çok iyi bakın

benim yaptığım dünyada tek abi laptop kullanıyorum araç içinde ve 5+1 var sırf akustik ses alabilmek için :) aracın içine giren aptal oluyor

evet bende ekransız laptop+ dokunamatik 7-8 inç ekran olayını anfiye aktarmayı düşünüyorum ... ama işte ekran sorun ...
iftara hazırlık başlıyor arkadaşlar görüşmek üzere ..mustafa unutma bursaya galdiğinde mutlaka ara

eeeeee iftar yaklaşıyo Mustafa acıktık.. birazdan bende kaçıcam huzurlu sakin evime gidip mübarek ezanı bekliyecem :) İlginçtir Murat abi ile Sinan pek görünmediler bugün ???

valla onlar bi iş karıştırıyor ama bilmiyorum comboculara ait bi iftar yapıcaklardı

Geri