Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yasin cim birde jant meselesi var geçmiş mesajlarında sormuşsun tecrübe ettiğim için söylüyorum...
17 jant değil benim ki 16 bile vurma yapıyor özellikle uzun yolda pek rahat değil açıkçası ama lastikler 205/50 yanak ...
alacaksan 195/50 yada 195/55 daha mantıklıymış onu anladım...
jant markasına gelince de Samet kardeşimin oz jantlarına paran yetiyorsa onlar güzel ama bana pahalı geldiği için ben resimlerde görülen mr 264 tercih ettim yine fiyat performans değerlendirmesi yaparak ve şunu aldım http://hakanlastik.com/images/urun_b/MR264.jpg
gerisi sana kalmış ...

çamurluk sinyali 110 ytle satabilirim orjinal mini ona göre :) bende var ayıptır söylmesi

yasıncım amerıkan camurluk sınyalını sıddetle tavsıye ederım.
ızmıtte tanıdıgın ıyı fıbercı varmı?
alperede soracaktım ama bı turlu gorusemedık onlada

ömer abi amerikan çamurluk sinyalini düşünüyorum da şimdi kafamda başka şeyler var onları yapmaya çalışıyorum. izmitte tanıdığım fiberci yok ama ford un fabrikasında tanıdığım var onun tanıdığı olabilir ona sorarım ben varsa bilgilendiririm sizi

bu arada benim arabadaki ne kadar plastik görünümlü yer varsa çıtalar panjurlar arka tampon hepsini arabanın rengine boyatmayı düşünüyorum inşallah güzel olur

yasin cim birde jant meselesi var geçmiş mesajlarında sormuşsun tecrübe ettiğim için söylüyorum...
17 jant değil benim ki 16 bile vurma yapıyor özellikle uzun yolda pek rahat değil açıkçası ama lastikler 205/50 yanak ...
alacaksan 195/50 yada 195/55 daha mantıklıymış onu anladım...
jant markasına gelince de Samet kardeşimin oz jantlarına paran yetiyorsa onlar güzel ama bana pahalı geldiği için ben resimlerde görülen mr 264 tercih ettim yine fiyat performans değerlendirmesi yaparak ve şunu aldım http://hakanlastik.com/images/urun_b/MR264.jpg
gerisi sana kalmış ...

abi bende 17x205x40 var sürtme olmuyor 13 kişi bile bindim

z5500 sadece bass üzerine tasarlanmış bi cihaz fakat akustik üzerine creative tek derim bu arada anladın dimi ne yaptığımı :)

car pc olayına girdiysen düşüncelerimi okumuşsun derim ...
eğer amerikadan dokunmatik lcd ekran getirtebilirsem ben kafaya takmış durumdayım buna...

Geri