Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Musatafa kardeşimiz uzun denemeler sonucu bu neticeye ulaştığını bu sayfanın hepsini okuyan birisi olarak biliyorum ve bir abi daha vardı siteden ayrıldı oda devir saatinin her noktasında vites değiştirerek güzel veriler elde etmişti Mustafa bey geldiğinde özet bir cevap verir sanırım.

geçtiğimiz salı günü uzun yola gitmiş birisi olarak uzun yolda otobanda dört kişi bagaj ful ağır yük dolu 350 km test sürüşümüzde km de 115 yaktığına şahit olduk bunun 100 km yağmurlu idi.

lakin şunuda gördüm köy yolunda birinci ikinci vites aralıklarında yakıt yakışı hemen arttı bu yüzden uzun yolun ful depoyla ölçmem mümkün olmadı.

Sinan bey ay başı Murat abinin tafsiye ettiği yerden kılıf alacam 60 tl civarında dedi imalat yeri imiş maddi durumu ayarlarsan hep birlikte gideriz.
 
nihat bey bu aralar çok açıldım.biraz toparlanmam lazım .ödemelrim vardı onları hallettim.bir müddet rolentide gitmem lazım yoksa yaz tatili yalan olur.
 
Sinan Bey size katılmamak imkansız ilk kredi ödemem 5 mart Allahın izni ile sekizinci ay diğer ödemeler bitip sadece combo borçlarına yoğunlaşcam kılıfı ilk planda alma nedenim her sabah altı çocuk araca biniyorlar onları kızımla birlikte okula bırakıyorum neticede araç koltukları geri dönmesi zor bir leke alsın istemiyorum zati köy yolculukları ayrı bir durum onun için kılıf almam şart.

mesai saati bitmek üzere yarın garaj kepenklerini sağlık huzurla açmak üzere herkese iyi akşamlar.
 
herkese hayırlı akşamlar
bu gece sinemaya gideceğim
recep ivedik.yarın anlatırım inşallah güzeldir film.
 
arkadaşar şehir içi kullanım 50 tl lik mazot aldım araba şu anda 320 km de :) devirli kullanım :) bi 10 km sonra ışık da yanar sanırım:)
 
öncelikle konuya böyle girmek isterim. ilginiz için çok tşk ederim ama inanın sizlerinde yapmasını araçlarınızı sevmenizi bir an olsun herhangi bir ticari araca en azında keşke demenizi istemiyorum nedenmi sadece opel aşkı. dediğim gibi yakıt için elimden geleni yapıyorum çünkü çok yol yapıyorum. hangi araçta cruise control var hangi araç virajda savurmuyor hangi araç oturaklı yani bunların hepsi bizde mecvut. eğer yakıtı çok denemek istiyorsanız illa depoyu bitirmenize onun içinde boşuna para akıtmayın derim.

örneğin siz yola çıkıcaksınız toplam 100 düşünüyorsunuz uygundur ozaman aracı ağzına kadar doldurun ama doldurdum sanıpta bırakmayın bi güzel sallayın sonrada birim fiyatına bakın sonrada yola çıkın tekrardan aynı benzinciye gelip aynı litre fiyatından alın sonrada gittiğiniz kilometreye bölün ve sizde görüceksiniz.

ve en önemlisi sizler 90 diyorsunuz ama 4.mü 3.mü kaçıncı viteste? beşinci viteste 85 yapıp pedala sadece hafif dokunun yokuşa gelipte yine 85 olupta köküne kadar basmayın gaza. bunda önemli olan hız değil sadece pedal tekrardan söyliyeyimde sorun olmasın
 
Günaydın garaj dostları bizleri yaradan kazadan combolarımızı buzdan korusun gününüz güzel aydınlık geçsin.
 
Geri
Üst