Combo marşpiyer

ahmet34usta54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SELAM HERKESE ARKADAŞLAR BENDE 2005 COMBO 1.7CDTI VAR ÖN VE YAN MARŞPİYER YAPTIRMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCE ÖNE FİBERDEN YAPTIM AMA ÇOK DAYANIKSIZ OLUYOR BİDE PLASTİK OLANLARI VARMIŞ DİYE DUYDUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM:sorry:

SELAM HERKESE ARKADAŞLAR BENDE 2005 COMBO 1.7CDTI VAR ÖN VE YAN MARŞPİYER YAPTIRMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCE ÖNE FİBERDEN YAPTIM AMA ÇOK DAYANIKSIZ OLUYOR BİDE PLASTİK OLANLARI VARMIŞ DİYE DUYDUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM:sorry:
ARKADAŞLAR HİÇ BİLEN BİRİ YOKMU YAA YARDIM EDİN BANA:cry::cry::cry:

ilk cevap benden olsun.
bence hiç gerek yok hiç bulaşma, krom yaptırırsın muayenede söktürürler o kadar kaynak falan yapıldığı için aracın altı mahvolur, fiber yaptırırsın çatlar boya kalkar elin üstünde olması gerek durmadan, plastiğe bir lafım yok ama hala çok pahallı diye biliyorum birde muayene sorunu çıkacaksa eğer onada hiç bulaşma yada çıkarıp takılabilen birşey olsun araca zarar vermeden.
forumda biri buy işe başlamıştı opc tampon falan yapıyordu ama senin dediğini yapıyormu bilmiyorum.

ya bende zaten krom vardı modası geçti diye çıkardım zaten muayenedede problem oluyomuş daha önce öne 3 sefer fiber yaptım ama çok dandik oluyor hemen kırılıyo oyüzden asıl tercihim plaSTİK ama kaliteli fiberde olabilir yinede sağol ilk cevap senden geldi:)

Geri