comfort mu cdx mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cdx diyorum: cdx donanım olarak en iyi araclardan biridir. bunun yanında 1,6 kasayı ne kadar taşır orası tartısılır. KONFOR VAR HUZUR VAR! her zaman derim CDX !!!

cdx

CDX en mantıklısı.Donanım da cdxler arasında fark edebilir.Farklar opsiyonel farklardır.
Örnegin bir cdx te deri koltuk ya da sunroof varken digerinde olmaya bilir.Hız sabitleyici de aynı sekilde.
Ama ; yol bilgisayarı, cd changer sabit yanılmıyorsam.Mercekli farları var xenon sistemi var.kendini gösteren bir araba.sanırım comforttan farklı olarak birde kliması elekronik.yani comforttan baya üstün bir araba siddetle tavsiye ederim.gtyi almadan önce alcaktık ama iyisi nasıp olmadı

Son düzenleme:
bende CDX tavsiye ederim hatta bendekini verebilirim sıralı LPG li deri döşeme düz vites bakımlı 81,000 km de

Kesinlikle CDXi tavsiye ederim, üstelik sıralı tüp takınca o kadar az yakıyor ki... 2000 cc motor kullanıpta yakıta bu kadar az para harcamak mükemmel :)

benden önceki sahibi bakımsız kullanmıştı, çok masraf ettim ama toparladım LPG de takılınca çok masraflı oldu. maaliyetimin çok altında en son 20,000 YTL düşünüyorum. 16 inç cant ,205/55/16 91 W lastikler sıfır, evin önüde çizmişlerdi rapor tutturup boyattım her şeyiyle sıfır oldu. aynalı filmde çektirdim. yakında sonaxta boya korumasıda yaptıracağım. çocuklarımdan çok bakıyorum sahip olduğum araçlara. gümüş gri renkli yakıda resimlerini çekip satışa koyarım belki.

Geri