merhaba geçen hafta aracımı bir tıkırtı yüzünden ustaya götürdum usta bişey bulamayınca kıs geldi antifiriz koyalım mı araca dedi bende koydurdum bir haftadır araç antifiriz eksiltiyor ilk gittim dedi hava vardır su ekledi gönderdi ikinci defa gittigimde lpg vanasının ordan kaçırıyo dedi boruların ucunu kesti tekrar taktı 2 gün sonra baktım yine eksiltmiş bu sefer ustayı değiştirmeye karar verdim bu ustayağ kapagını açtı beyaz kremsi bir sıvı vardı dedi conta patlatmış conta değişecek motorun ostundeki kalın boruyu söktü onunda içinde beyaz kremsi bir sıvı vardı
araçta hararet problemi yok conta yandıysa hararet olması gerekmez mi eksozdan su atıyor sabah soğukken devir sorunu oluyor yağ kapağında beyaz kremsi sıvı var su karışmıs belli ama karterdeki yağ tertemiz
usta conta keçe yağ filitresi değişecek dedi 200tl kendide 130 işçilik istedi
bu gün bir adam dediki bunun ekzoza mı ne giden contası bozulmus ordan motoro su kacırıyor o contayı değişirsen sorun kalmaz 50 tl masrafın olur nedense bu adamın dediği bana daha mantıklı geldi sizce sorun ne
araç corsa 1.2 twinport atiker lpgli 2007 model
araçta hararet problemi yok conta yandıysa hararet olması gerekmez mi eksozdan su atıyor sabah soğukken devir sorunu oluyor yağ kapağında beyaz kremsi sıvı var su karışmıs belli ama karterdeki yağ tertemiz
usta conta keçe yağ filitresi değişecek dedi 200tl kendide 130 işçilik istedi
bu gün bir adam dediki bunun ekzoza mı ne giden contası bozulmus ordan motoro su kacırıyor o contayı değişirsen sorun kalmaz 50 tl masrafın olur nedense bu adamın dediği bana daha mantıklı geldi sizce sorun ne
araç corsa 1.2 twinport atiker lpgli 2007 model