Ahmet benim aracın altına damlama yapıyor bulamadım gitti. Sürekli aracın altında gözüm yeminle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen sapahları motor soğukken stop edecek gibi olup olup düzeliyor o zaman sen sadece ust kapak comtasını değiştirdin di mi yapıldıktan sonra herhangi bir sorun yaşadın mı ?Ahmet Bey aynı sorunu ağustos ayında ben de yaşadım, conta değişimi ile su eksilme sorununu çözdük. Servise gittiğimde öncelikle genleşme kabına basınç verip kaçak var mı diye kontrol etti, herhangi bir kaçak göremeyince bujileri çıkardı, zaten bujileri gördüğü anda 2. gözde sorun var demişti ama lamba yardımıyla pistonları kontrol etti, gerçekten de 2. gözde diğerlerine göre renk farkı vardı. Sıkı bir pazarlık sonucunda üst kapağı açtık, gerçekten de 2. gözün çevresi felaket durumdaydı, conta gitmiş ve su kanalları erimişti. Bu şeklilde kurtulduk, şükürler olsun o günden bu yana gram su eksiltme yok.
Bence bu adımları izleyerek bir kontrol yaptır.
Son olarak araç sabahları ilk çalıştırmada 5-10 saniyelik bir patırdama yapıyor mu? Bu durum suyun pistonların üzerine inmesinden kaynaklanıyormuş. Benim arabada 3-4 aydır bu durum vardı.
Bu arada bana maliyeti işçilik parça yağ ve kapak taşlama toplamda 600 Tl ye yaklaşmıştı. Umarım sorunun kısa zamanda ve en ucuz maliyetle çözülür...
ne zormuş bu işler ya 600 ü gözden çıkardım ama bi antifirizle bu hale geldik bi de motor açılırsa daha arabayı toplayamayacaklar diye korkuyorumAhmet benim aracın altına damlama yapıyor bulamadım gitti. Sürekli aracın altında gözüm yeminle.
Önceden sabah çalıştırmada 5-10 saniyelik bir patırdama oluyordu. Zaten bunu söylediğimde usta suyun pistonların üstünde biriktiğini ve ilk çalıştırmada su buharlaşıncaya kadar kısa bir süre patırdama yaptığını söyledi.aynen sapahları motor soğukken stop edecek gibi olup olup düzeliyor o zaman sen sadece ust kapak comtasını değiştirdin di mi yapıldıktan sonra herhangi bir sorun yaşadın mı ?
bu gün ordudaki opel gittim randevum yok tu saat 3 te gel dediler kapagı gösterdim kalitesiz yağ dedi . kaçağında kalorifer musluk yada hortumlarından olabileceğini söyledi emin olmamız için 3 te randevu verdi bakacağiz artık 5 yaş üstüne yüzde 25 indirimde varmış