Corca C'mon ve detaylı bilgi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadasım senın derdin ne, bilmem ne ,nedir? adam sana kendince bilgi vermıs uyarsın uymazsın.. huzur bozmayalım.

arkadasım senın derdin ne, bilmem ne ,nedir? adam sana kendince bilgi vermıs uyarsın uymazsın.. huzur bozmayalım.

sevgili letitout. Forumda bi huzursuzluğa yol açtım ise özür dilerim. Ama buraya gelip sadece bazı opel araçları karalayıp, ardındanda çok güzelmiş gibi bu topicte yeri olmayan araçları gösteren birine sinirimden öyle bi cevap yazdım. Ayrıca burda alıp almama ile ilgili bir soruda yoktu. yaklaşık bir haftadır dikkat ettiğim bir arkadaş ve sürekli birileri ile tartışıp duruyor. Yinede mesajım adına o arkadaş haricindeki herkesten özür diliyorum. Kusura bakmayın. Bu tartışma ile ilgili son mesajımdır.

207 alda ilk direkte tekrar konuşalım seninle :) bindim denedim gördüm. huylu huyundan vazgeçmez. Artık zeytin yağı tenekesinden değil, cola kutusundan üretiliyor. az yakmakla araba olmaz, diyim gerisini anlarsınız.

Arkadaşa katılıyorum hakkaten donanım fakiri. Parayı veren düdüğü çalar diyo. ama pejo larda nasıl bilmiyorum donanım işi.

Kardeşim senin derdin ne!!!
16 yaşındamısın sen ne bu concon arabası merakı sende?

sınıfının en çok satan araçlarından biri olan Corsa hakkında bilgisizce yorum yapıyor işte boşver bi teknik özelliklerini diğer sınıfındaki araçlarda karşılaştırsında ondan sonra gelsin konuşşsun

Beyler o kadar yoğunum ki,ara da bir fırsat bulup alışkanlıktan girip çıkıyorum internete kafa dağıtmak için.Görüyorum ki birileri ortalığı karıştırıyor.Bu seferlik ben tepkisiz kalıyorum.Ama verilmesi gereken tüm cevapları toptan halledicez sözüm olsun... :)

Beyler o kadar yoğunum ki,ara da bir fırsat bulup alışkanlıktan girip çıkıyorum internete kafa dağıtmak için.Görüyorum ki birileri ortalığı karıştırıyor.Bu seferlik ben tepkisiz kalıyorum.Ama verilmesi gereken tüm cevapları toptan halledicez sözüm olsun... :)

:good: değmez uğraşma

hi-jazz , tutumun için tesekkürler.
pejo bu abi yolda kale alıyomusunuzki forumda alasınız lütfen..

Geri