Corsa 1.3 cdtı en fazla kac km hızı yapıyor??

nakayama

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar corsa 1.3 cdti ıle en son 190 km hızı gordum yol da musaıt deıldı bıraz daha gıderdı heralde warmı kadranın sonunu goren???

Valla Combo 170 175 17 jantlarla görüosa corsada 190 falan görüodur rahat:D

chipsiz 1.3 corsa 190 yapamaz .160-170 anca.
yapabilseydi bile sakın yapmayın derdim zaten

fabrika verileri 163km/h (75bg), 172km/h (90bg). 190 gibi hızları yapamaz. yokuş aşağı abanmak lazım.

arkadaşlar 2004 easytronic 1.3 cdti corsa c var bende. herhangi bir oynama yok motorda. 141.000 km'de motor 3 gün önce 195 km sürat yaptım ve cep telefonumla çektim. hatta 200 km sürate çıkmıştım ama cep telefonuma yoğunlaşırken ayağımı gazdan çekmiştim. ben akşama isteyenen resmi gönderirim ve her türlü ispata da varım. araç sıfırdan beri bende.

arkadaşlar 2004 easytronic 1.3 cdti corsa c var bende. herhangi bir oynama yok motorda. 141.000 km'de motor 3 gün önce 195 km sürat yaptım ve cep telefonumla çektim. hatta 200 km sürate çıkmıştım ama cep telefonuma yoğunlaşırken ayağımı gazdan çekmiştim. ben akşama isteyenen resmi gönderirim ve her türlü ispata da varım. araç sıfırdan beri bende.

sen bakma o ibreye. gps le ölçmek lazım. yapsa noolacak zaten, üzerinde gittiğiniz aksı gördünüzmü hiç? parmak gibi bişey. bi kırılsa:confused: hız felaket, felaket.

bende 190 ın üzerine çıktım ama kesinlikle yol aşırı müsaitti , hız felakete yol açabilir arkadaşlar lütfen dikkat edelim bir anlık aksiyon için büyük risklere girmeye gerek yok aman dikkat . . . .

60 beygirlik arabaları zorlayıp ne yapıyosunuz?

Geri