Corsa 1.3 cdtı en fazla kac km hızı yapıyor??

arkadaslar 170 ten sonra hafıf bı tıtreme oluyor rot_balanstan deılmıs cozemedım sizde warmı oyle bırsey?

yav 190 yapar bence ama dizele yazık değil mi yüksek devir biraz üzer dizeli yani bakımı ağır olur ileriye doğru mis gibi yüksek tork var düşük devirde :D 190 da kim ne yapcak ki

Her ne kadar forum kurallarına göre açıklamak etik olmasada ben 2005 corsa c 1.3 cdti ile istanbul-adapazarı istikameti otobanda alikahya mevkiinde yokuş aşağı 200'ü bir kaç km geçtim...

arkadaşlar aslında ben bunu yapıyorum ama akıl karı iş değil.genelde yol çok müsayitken anlık yapıyorum.herşeyden önce içi hava ile dolu 4 tane kauçuk üzerinde gidiyoruz en lüks, sağlam araçta olsa hız tehlikedir.

Ekli dosyalar

• 21.01.08.webp
    21.01.08.webp
    7.8 KB · Görüntüleme: 24
Aracımı ilk aldığım gün 180 yapmıştım titreme yapmaya başladı korktum ayağımı çektim gazdan. şimdi ise yol düz ise 190-200 çok rahat görüyo hafiframpa aşağı olduğunda 200 geçiyo ibre sona dayanıyor herhangi bi titreme ve oynama yok fakat en fazla 10 saniye tutabiliyorum 200 ve sonrasını motoru elime almamak için ahhh bi 6. vites olsaydı...:(

walla ben 75lik new corsa ile 180i geçemezken 190.200 yapanlara helal diyorym

arkadaslar 170 ten sonra hafıf bı tıtreme oluyor rot_balanstan deılmıs cozemedım sizde warmı oyle bırsey?

izmitten dönerken baktım yol bos denedim 190a cıktım titreme falan yoktu cok iyi gidiyor biraz daha bassam 200 gorurdum cok iyi gidiyor bence ne savurma ne bisey var arabada pek 160 gecmiyorum

Son düzenleme:
Geri