Corsa 1.3 enjoy active cdtı

serdarasa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba astra sedan benzinli aracımı satıp dizel corsa 2013 model bir araç aldım yakıt masraflarını kısmak ve araç yenileme adına.corsa nın dizeli ile ilgilinpaylaşımlarınızı bekliyorum araç sizce nasıl dizel aracım olmadı kullanırken nelere dikkat etmeliyim. Uzun yolda herhangi bir sürüş sıkıntısı yaşarmıyım teşekkürler

Bende yeni aldım 1 ay oldu..ilk başlarda biraz fazla yakmıştı..Ama burdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile vites değişimlerini 2000 devirde ve fazla gaz vermeden, okşayarak yaptım ve 4 litrelere kadar düştü..
uzun yola hiç çıkmadım ama ev iş arası uzun yol gibi bişey..Yol tutuşu muhteşem bir araba...
Ya şu şartlarda alınacak en iyi arabayı almışsın buna emin ol..Avrupa bile bunu kullanıyor hep...büyük arabanın konforu var...e azda yakıyor..daha ne olsun.
kırmızı ışıkta kalkarken, o kadar seri kalkıyorki..dikiz aynasından baktığımda herkesi öbür ışıkta bırakıyorum..o kadar seri bir araba..
alman arabası sonuçta..

Aracımı aldım denedim kalkışları çok iyi.astradan sonra aradığım şey kol dayama. Ve otomatik yanan far oldu.corsada anlık yakıt tüketimi ve 100km de tükettiğimiz yakıtı görebileceğimiz ekran var mı teşekkürler.

yol bilgisayarı yokmu..onlarda standart olması lazım.

Yol bilgisayarı orta konsoldaki tarih saat radyo bilgisi yer alan yer mi. Yoksa km saatinin olduğu yer mi. Hangi tuşla görülebiliyor. 100 km deki tüketim degerleri

bende bugün aldım opel corsa enjoy active mi cuma günü kavuşuyorum..aslında donanım özelliklerinde yol bilgisayarı var yazıyor;ama sanki ben göremedim,bayiyi aradım eve gelince kafama takıldı,yol bilgisayarı dedikleri göstergeler sanırım

Yol bilgisayarı orta konsoldaki tarih saat radyo bilgisi yer alan yer mi. Yoksa km saatinin olduğu yer mi. Hangi tuşla görülebiliyor. 100 km deki tüketim degerleri

km saatinin olduğu yerdeki..sağ tarafta silecekleri çalıştıran kolun ortasındaki düğmeye basın..sonra kolun ortasındaki yuvarlak zımbırtıyı yukarı doğru dönderin..
sırayla karşınıza değerler çıkacaktır.
yapılan km..kalan yakıt..ortalama hız..ortalama tüketim..anlık tüketim..

anlık tüketim gelince durun..

ayrıca anlık tüketim açık olarak yol almak çok zevkli..arada bakıyorsunuz ve müthiş moral veriyor..hiç arabadan inmeyim tuvalete bile bunla gidiyim diyorsunuz..o kadar düşükki..:-)))

bende bugün aldım opel corsa enjoy active mi cuma günü kavuşuyorum..aslında donanım özelliklerinde yol bilgisayarı var yazıyor;ama sanki ben göremedim,bayiyi aradım eve gelince kafama takıldı,yol bilgisayarı dedikleri göstergeler sanırım

Çok çok güzel bir araç aldınız buna inanın..Araçtan inmek istemeyeceksiniz.
Hayırlı olsun..Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

aldığım araç 2013 opel corsa CTDİ 1.3 enjoy active 75 HP bir bayan olarak maalesef hiç bir erkek desteği(maddi manevi ve fikir olarak)olmadan kendi kendime karar verdim..sizce nasıl bir seçim?artıları ve eksileri nelerdir?gerçi epey araştırdım ama sizlerinde fikrini almak isterim..eksileri nelerdir?

ben yazarken cevaplamışsınız..:)Allah çok daha iyilerine kavuştursun sizleri,amin hepimiz inşallah kazasız belasız,keyifli günler yaşarız araçlarımızda bizi üzmeden

Geri