Çok çok param olsa, berat a c20let li bi corsa b yaptırıp hediye etmek isterdim..
sağol kardeşim yazman hatta düşünmen yeter.
sana seviyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok çok param olsa, berat a c20let li bi corsa b yaptırıp hediye etmek isterdim..
corsa c ye yapalım bari kaç kayme tutar araç 12000tl C20LET motor takım 20000tl den fazla tutacak desek araç 32000tl den fazla para harcanmış olacak ki tahminim 40 bini geçer bu proje+ birsürü görüntü fren sistemi yüriyen gibi birçok parçayıda değiştirdiğimizde bu miktar artmaya devam eder.. Oldu oldu sıkıştık satacak olduğumuzda 20 binden fazla etmeyecektir.Yani bunu türkiye şartlarında eşşek yüküyle para kazanan biri ve bu işinden epey zevk alan veya ondan önemlisi corsa hastası olması lazımdır ki 900 kg araca motoru stok olarak baz almazsak 500+ hp ye ulaşabilen bir canavardır C20LET .Bu benim için tam bir fanteziden öteye geçemez sanırım..Tabi 50 bin harcıyacağına birçok insan gider calibra biner daha iyi yada 50bine temiz bir BMW de bulabilir seçenekler çok yani..
abi dediklerine ok... her zaman bir kere kaliteli yaptirip tam yaptirmak lazim.ama sahine bile let takiyorlar
ingilterede c20let swap en fazla yapilan swap mis..
0 180 bir sey degil ferrariden hizli sadece
http://www.youtube.com/user/Tracktest2#p/a/u/0/nYowEn3c-bg
yalçın abi almanyada ingilterede let corsalar bol miktarda mevcut demekki bilmediğimiz bişey varki adamlar bizim yapamadığımızı yapıp takıp gazlıyorlar .