corsa b nasıl olmuş ?

araç güzel ve temiz duruyo.. gerçi bende orjinalden yanayım, yani keşke aynalar falan orjinal kalsaydı, ama yinede ayrı güzel bir araba, jantlar ve farlar güzel bence, ama ön ızgara da orjinal kalabilirmiş..

kapı mandalları da güzel olmuş.. bende bir ara niyetlenmiştim tanesi 25-30 liraya falan enjoylardaki mat gri kapı kollarından satıyo opel ama, işçiliği sökülmesi falan gözüm yemedi.. dedim kalsın böle

güle güle binin....
bu arada bence de kapı direklerine bir kaplama güzel gider

araba cok bogulmuş beyaz renkte sankı aynalar yarası sıyah olsa bıde jantlar duzgun olsa ıyı bır goruntu olur

herhese yorumları için teşekkür ederim. 10 senedir araç bende corsa sı olanlar bilir genelde bu araçlara yapılan fazla bir uygulama yok (aksesuar) yani 5 kapılara bende 10 sene önce istemeye istemeye almıştım bugüne kadar ufak tefek uğraştım durdum gözüm gibi de baktım artık benden bu kadar. sattığım zaman benden sonra genç bir arkadaş alırsa oda bişeyler katar diye düşünüyorum. herkese iyi forumlar.

herhese yorumları için teşekkür ederim. 10 senedir araç bende corsa sı olanlar bilir genelde bu araçlara yapılan fazla bir uygulama yok (aksesuar) yani 5 kapılara bende 10 sene önce istemeye istemeye almıştım bugüne kadar ufak tefek uğraştım durdum gözüm gibi de baktım artık benden bu kadar. sattığım zaman benden sonra genç bir arkadaş alırsa oda bişeyler katar diye düşünüyorum. herkese iyi forumlar.

tamamda bari bunu söylemeseydin arkadaşım.. bak sana sadece bir örnek ;)

dscn4056s.jpg

dscn4053.jpg

dscn4098.jpg

dscn4092.jpg

doğru işlemler yapılınca 5 kapı corsa'da oluyor yani ;)

sadece jantlar olmamış usta bence,onun dışında güzel

aslında spoiler benimde çok hoşuma gitmemişti kafama göre bir spoiler bulamadım maden arkadaşın yolladığı mavi corsadaki spoiler güzel fırsat bulursam ona benzer bişey yaptırabilirim jantıda değiştimeyi düşünüyorum ama 14 ebatlarda pek seçenek yok 15 olsa güzel jantlar varda konfor çok kötü oluyo biraz hızlı kullanıyorum iki günde elimize alırız jantları yada lastikleri.jantları boyatsam mı acaba altın sarısına güzel olurmu sizce?

arac genel anlamda güzelde o kapı cıtalarını boyamak yerine sök at gitsin tabi o şans işi boyayı sökmeden cıkarmak.. bende cıkmadı daha güzel duruyor hem alaşehir tımarı gibi gözükmez tabi zevk meselesi seçim sizin

aslında spoiler benimde çok hoşuma gitmemişti kafama göre bir spoiler bulamadım maden arkadaşın yolladığı mavi corsadaki spoiler güzel fırsat bulursam ona benzer bişey yaptırabilirim jantıda değiştimeyi düşünüyorum ama 14 ebatlarda pek seçenek yok 15 olsa güzel jantlar varda konfor çok kötü oluyo biraz hızlı kullanıyorum iki günde elimize alırız jantları yada lastikleri.jantları boyatsam mı acaba altın sarısına güzel olurmu sizce?

o spoiler satılık orjinal irmscher forumdaki bir arkadaşımız satıyor .....

Geri