motorlar kadrana 3 noktadan lehimli. lehimleri pompa ile çektirince yerlerinden çıkıyor. motorların içini de açması kolay. 100 TL vermeye gerek yok.
opcomla ben de instrumenta baglanamadim.
opcomla ben de instrumenta baglanamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun. kadran kodlamayi ne yaptınız?
Selamlar,Selamlar corsa 2005 aracıma hız sabitleyici devresini ve düğmelerini forumda anlatıldığı gibi yaptım opcom cihazla aktif ettirmek için Opel özel bir serviste uğraştık motor bölümündeki kısmı kolayca yapıldı fakat body control kısmına giriş yaparken program donup kalıyor İngilizce ve Almanca versiyonları da denedik Almanca olanda seçenekler çıktı aktif etmek için programla tuşuna bastık bu defa bu menüde dondu ve fişi çekmek zorunda kaldık sizin başınızada aynısı gelmiş acaba bu sorunu nasıl aştınız. İkinci sorum debriyaj müşir ine giren toplam kablo sayısı benim araçta hazırdı fakat müşir in fişi 4 pin li olmasına rağmen 2 kablo geliyor acaba sizdeki müşir e kaç kablo geliyor. Birde fişin 3ve 4 nolu pinleri dolu 1ve2 boş yardımcı olursanız çok sevinirim uzun yol yapacağım bu mesele önemli benim için