Corsa C (2004) Essentia CDTi Cruise Control

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alicilik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevaplar için teşekkürler Gaziantep opel servisinde Türkçe tech2 cihazıyla aktif edildi şuan çalışıyor çokta güzel oldu

saygılar

Teymurdamı yaptırdınız bende düşünüyorum toplam maliyet ne oldu acaba bilgi verirseniz cok sevinirim. benimkide 2005 1,2 corsa essantia

Hayırlı olsun.

SAMSUNG-SM-G900A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teymurdamı yaptırdınız bende düşünüyorum toplam maliyet ne oldu acaba bilgi verirseniz cok sevinirim. benimkide 2005 1,2 corsa essantia
1.2 twinport mu yoksa düz 1.2 mi? Twinportlara Cruise control oluyor, düz 1.2 motorlara olmuyor.

1,2 tiwinport benimkisi

O zaman yapılır. Debriyaj müşiri ve bağlantısı, cruise control kolu ve bağlantısı yapılır ve cihazla aktif edilirse olur.

O zaman yapılır. Debriyaj müşiri ve bağlantısı, cruise control kolu ve bağlantısı yapılır ve cihazla aktif edilirse olur.

Eyvallah sağolasın. debriyaj müşürünü değiştirmemmi lazım yoksa sadece cc i takıp aktif etsem yeterlmi

Ben orj. Kol yerine forumdaki verilen devreyi yaptım tesisatında kendim hazırladım buraya kadarki masrafım 5 tl :) ama bilgisayar la aktif ettirmek baya yordu. Son çare tech2 cihazıyla teymurda 80 tl karşılığında hallettik. Çok iyi bir özellik daha kazandı aracım. Bu forumdaki tüm arkadaşlara yardımları için tekrar teşekkür ederim

Ben orj. Kol yerine forumdaki verilen devreyi yaptım tesisatında kendim hazırladım buraya kadarki masrafım 5 tl :) ama bilgisayar la aktif ettirmek baya yordu. Son çare tech2 cihazıyla teymurda 80 tl karşılığında hallettik. Çok iyi bir özellik daha kazandı aracım. Bu forumdaki tüm arkadaşlara yardımları için tekrar teşekkür ederim

Link atabilirmisin devreye bende bir göz atayım yapabiliceğimi sanmıyorum ama bir kontrol edeyim.

Geri