Corsa C 2005 Bir Kac Donanim Hakinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bycream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorun olmaz ekran uyumlu değil ama teybi astra h teyibi olarak tanıtınca araca ekranı kabul edio bende bekliorum teyp gelcek takılcak inşallah bu ay

Astra H olarak nasıl tanıtıcaz ?? direksiyon kumandası vs de çalışır herhalde ?

bu arada bende önümüzdeki hafta ayna , kapı kolları vs gibi aksamları gövde rengi yapmakla işe başlamış bulunmaktayım.

Sırayla her şeyi yapıcam :) Typde yolda gelir 15 güne sanırsam. Bir sitede bu teybin aynısı 1400 YTL idi kalp krizi geçircektim az kalsın :P

sorun olacağını sanmıyorum senin baktığın teyp ile benimkisi aynısı ben başka teyp takdığım için çıkardım evde benimki

arkadasım senın aradıgın buton bende var ben almıstım aynı senın gıbı orjınal olsun ıstedım ama araya zaman gırdı taktırmadım ıstersen o butonu sana verebılırım

mrb

1-orjınal on dısılı far butonu servıslerde 130 ytl cıvarı bısı onu takınca gostergeyede bır ısık takıyorlar on sıslerı yaktıgınız zaman yesıl yesıl yanıyor aynı anda sadece parklarrlada yakabılıyorsunuz

sana tavsiye yan sanayi sis lambasi alma goruntu icin gusel ama biraz yandiktan sonra ust cami daha dogrusu plastigi kiriliyor devamli su aliyor sis lambalari geciyor ama ustune silikon falan cekersen ii oluyor bende war aldigima pisman oldum

sana tavsiye yan sanayi sis lambasi alma goruntu icin gusel ama biraz yandiktan sonra ust cami daha dogrusu plastigi kiriliyor devamli su aliyor sis lambalari geciyor ama ustune silikon falan cekersen ii oluyor bende war aldigima pisman oldum
kesinlikle haklısın orijinal biraz pahalı ama orijinal her zaman güzel ben baya bi bekledim orijin taktım çok çok memnunum

famagustanın içinden mi?

Geri