Corsa C cdti devir kesici problemi

gayet sakinim ben ancak bu sizin ustalar herhalde bi ilk ben şimdiye kadar bir çok ustayla konuştum tanıştım tanıyorumda kimse öyle bişi demedi ki kaldı boşta da gaz veripde tuboyu eline alanı görmedim şimdiye kadar... çok ilginç bi cevap vermiş o ustalarınız... bide sorarmısınız vitesle turbonun arasındaki farkı öğrendikten sonrada bizede öğretin lütfen ben bilmiyorum merak ediyorum ... saygılar.

siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edin adı üstünde usta uyardığına göre bi bildiği vardır .turboyla vites arasındaki farkı sen öğren ben zaten biliyorum ama kendi anlıyacağın tarzda sonra arkadaşlarada anlatırsın

boşta araç turboyu yağlamıyo bildiğim kadarıyla dikkat et

benim sorunum farklı önerin için sağol ama soruma cevap değil.

Biz turbolu motorları teknede ve jenarötürlerde kullanıyoruz günlerce durdurmadan çalışıyor. çok ilginç geldi ustaların açıklaması ne ustalar var güzel ülkemde :)))

siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edin adı üstünde usta uyardığına göre bi bildiği vardır .turboyla vites arasındaki farkı sen öğren ben zaten biliyorum ama kendi anlıyacağın tarzda sonra arkadaşlarada anlatırsın

:(:( turboyla vites kutusu arasındaki bağı anlatın bana ben sizden öğrenmek istiyorum size zahmet açıklarsanız öğrenmiş olacağıım demekki yanlış safsata şeyler biliyormuşum açıklayında benim gibi bilmeyenlerde öğrenirler... saygılar.

vitesteyken o motorda 5400 deviri bulman mümkün değil ki.ama boştayken çevirir.yani sonuçta arıza falan yok bence.

Geri