corsa c draglara hazırlamak

400m de 3.20 ekmek biraz zor olucaktır ama şehhiriçinde lambalardan lambalara bende bi çok 2.0 motor araba geçmişliğim var ama gerçekten arabayı kaldırmayı bilmek ayrı konnu , 400m de zaten rakip değiller birbirlerine o yuzden gereksiz bi muhabbet 3.20 le kaldırmak , 3.20 sürücüsüne bağlı yani durum ,

siz bence diğer araçlarla kalktığınızı sanmışsınız yada 2 lt'lik aracın sürücüsünün olaydan haberi yoktu, yada gariban sevinsin deyip dip gaz yapmadı ;) x20xev vasat 2 lt bir vectra bile 1. vitesi bitirdiğinde size 1 boy fark koymamışsa emin olun ya araçta yada sürücüsünde problem vardır. kaldı ki rakipleri arasında vectraların şazumanları uzun oranlıdır.

siz bence diğer araçlarla kalktığınızı sanmışsınız yada 2 lt'lik aracın sürücüsünün olaydan haberi yoktu, yada gariban sevinsin deyip dip gaz yapmadı ;) x20xev vasat 2 lt bir vectra bile 1. vitesi bitirdiğinde size 1 boy fark koymamışsa emin olun ya araçta yada sürücüsünde problem vardır. kaldı ki rakipleri arasında vectraların şazumanları uzun oranlıdır.

gardaş biz lafla klavyeyle laf yapmayız al gel antalya yeni sanayi opel corsa 1.4 benzin 400 metre getir vectrayı

bende 1.7 dti corsamla çok 1.4 c comfort yedim. hatta beni geçen olamadı diyebilirim. en kötüsüyle kafa kafaya 0-150km yaptık. çoğu 1.6 benzinli araca kafa tuttum. benim aracımda sadece chip uygulaması var. testleri 112hp veriyor. :)

Arkadaşım 1.4 motor hemde atmosferik bağsi geçen 2.0 motorlu araçlar nasıl dikiz aynanda kalıyor , senin rakibin stock halde atmosferik 1.4 polo 1.6 lardanda kus serisi olabilir , istersen sen aracını ankaraya getir 320 e 36 coupe ile kalkalım sanada 2 sn bonus...

arkadaşlar tekrardan merhaba ,

sizlere sorduğum uygulamalardan birkaçını yaptırdım aracıma
kapak taşlama + mantzel + headır egzos + dereceli egzantrik yapıldı ,
düzgün bi makina bulup foto ve video çekemedim henüz

çok yakında paylaşıocam sizlerle
henüz daha önce denediğim kimseyle deneyipte araca ne kattı bilmiyorum dyno yada çıkmadı henüz araç ama çıkıcak

şimdiki sorum sizlere İZMİR de chip işini yapan kim var ?

arkadaşlar tekrardan merhaba ,

sizlere sorduğum uygulamalardan birkaçını yaptırdım aracıma
kapak taşlama + mantzel + headır egzos + dereceli egzantrik yapıldı ,
düzgün bi makina bulup foto ve video çekemedim henüz

çok yakında paylaşıocam sizlerle
henüz daha önce denediğim kimseyle deneyipte araca ne kattı bilmiyorum dyno yada çıkmadı henüz araç ama çıkıcak

şimdiki sorum sizlere İZMİR de chip işini yapan kim var ?
En kısa zamanda videoları bekliyoruz. :)

video da 15 sanıye de falan mı çıkıyor anlamadım ama mahalli draglarda eger kategorizasyon sadece motor hacmine göre yapılıyorsa, aşırı beslemeli herhangi dizel araç sizi hava da kara da yer. hemde ufacık bir yazılım ile.

bu arada bende geçen gün diesel porsche panamera geçtim ama sağda duruyordu :D

kardeş sen dalga geçiyon heralde bmw ayıklıyorum 2.0 motor aynada kaldı diye felan...
e36 yı ayıklayacan kalkışta ???? 320 dediğin araba 8buçuk saniyede 100 ü dolduruyor..bide emme rahatsa babasını tanımaz...neymiş bu araba anlamadım gitti ??? bmw ne kalkış ne düz tanımaz vallahi opel felan..
he dersenki yıkayım egonu göster arabanı göreyim...

iyi akşamlar arkadaşlar , konuyu corsa ile 3.20 aynı kategori bile değil diyerek sonlandırmak istiyorum, şehir efsaneleri bitmez yoksa fotoğraflı videolu kanıtlar varsa üzerine yorum yapılır ...

sizlere kendi aracıma yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum
1orjinal.jpg

orjinaldi tamamen

jant lastik yapmayı düşünüyodum ama ne büyütmek istiyodum nede ağırlaştırmak istiyodum jantları kafamda hep motora bişeyler yapmak vardı çnku
saç jantları ofsetliye çewirdiklerini duymuştum ve biraz araştırdım kafama yattı yakışıcağını düşündüm , urla sanayide iyi bi torna tezgahı olan lastikçi metin abimizle tanıştık dediki yaparım 4 tane çıkma alüminyum saç jant aldım 100liraya tornoda terz düz yapılıp ofsete çewrildi 70 lira işçiliğe
3ofsetlisacjant.jpg

siyah haliyle ofsetin gözükmediğini düşünerek boyatayım dedim
7ofsetli4jantboyal.jpg

ama corsaya ofsetli jantı yakıştırmadım arabadan soğudum yay da yoktu saçma sapan jeep buggy tarzı bişey gibi geldi gözüme
1 hafta bile binmedim öyle jant arıyodum

2 model takıldı gözüme bunlar 15 ti

8jantdenemeleri.jpg

bunlar 16

9buhoumagitti.jpg

16 lar daha hoşuma gitti onları aldım

11jantlandk.jpg

amerikan parklar ve bi ince müzik tesisatı hep vardı jantlarla ilk fotoğraflarımız

12jantlandk.jpg

Geri