Corsa C iç aydınlatma (led yapılmış)

arkasındaki lambaları söküp taktık ama belki göstergenin içi açılırsa olabilir ama biliyorsunuz ki ışığın odak noktası kuvvetli diğer noktaları normal olarak daha az parlak oluyor...
bakalım belki daha güçlü ledler takılırsa olur zaten benim taktıklarımda tam beyaz değilmiş çok hafif buz maviliği var...

güzel çalışma elinize sağlık, epeydir benim de aklımda olan bir çalışma,
yalnız ekstradan kapı içi cam butonları ile direksiyon teyp kumanda butonları da olmalı :)
çalışma hakkında biraz daha ayrıntı verebilirseniz iyi olur, :)

Arkadaşlar bu ışığın toplanma olayını daha geniş açılı ledlerle çözebiliriz galiba.Smd ledler var.Onlar küçük kalır sanırım açıları geniş olmasına rağmen.Bir de super flux ledler var.Yalnız açı büyüdükçe mcd değeri düşüyo.Ben süper flux ta karar kıldım.Sizce hangi tip ve açı da led kullanmalıyız? Bunu kararlaştırırsak süper çalışmalar çıkar ortaya.

arkadaşlar bu ışığın homejen bir şekilde dağılması için beyaz el işi kağıdı kullanabilirsiniz harika sonuç veriyor denenmiştir....

Peki el işi kağıdı ışığı fazla engellemiyo mu?Bir de bu arada ışık açısı 135 dereceye kadar ledler var.Bence bu ledler ışık toplanma olayını çözer,sizce?Bu toplanma olayını birlikte çözelim arkadaşlar.Herkes fikirlerini yazsın.

Son düzenleme:
mantar led diye bir led var ondan aldım ışığı 120 derece şle gönderiyormuş ve tam beyaz bakalım onlarla deneyebilirsem fotolarını çekerim...

Geri