Corsa C iç aydınlatma (led yapılmış)

yeni resimleri ekledim birinci sayfada...

Son düzenleme:
yardımcı olabileceğim konu olursa mesajlarınızı bekliyorum:D

Dostum,bu göstergenin içini açıp ibre aydınlatması yapmak mümkün değilmi.Bu mümkünse mavi göstergeye kırmızı ibre düşünüyorum.Ben daha önce paneli söktüğümde içini açmamı ibreler engellemişti,ben de fazla kastırmadım elimde kalır diye.Eğer paneli becerebilirsem pioneer 6850 teybimin joystik tuşu etrafındaki aydınlatmayı da kırmızı yapıcam ve müthiş bir uyum çıkacak ortaya.Birde triptonic vites aydınlatmalarını da değiştirdin mi?Ben bu işe girersem arabanın bütün aydınlatma sistemine uygulamayı düşünüyorum.(Kalorifer,vites,cam düğmeleri vb.)

Son düzenleme:
yok olmuyor bende denedim ibreleri söksen bile altına ledi yerleştirecek yer yok ben üzerindeki kağıdı biraz kaldırdım baktım gözükmüyor ama belki profosyenel olan biri varsa kırmadan halleder :D

İbreleri söküp arka paneli açmayı başarabilirsek smd ledlerden yerleştirebiliriz boşluğa.2 mm boşluk yeter.

valla o kadar riske giremiyorum bu şekilde beyaz hoşuma gitti sadelik veriyor...
ibreyi mibreyi kırarız sonra çıkmacı gezmek zorunda kalmayalım :)

yapabilirsen banada yardımcı olursan sevinirim bende olmazsa ibreleri kırmızı yaparım...;)

Ok.Yarından sonraki akşam vaktim olucak.Haber veririm.Ha bir de bu ucunu keserek yaptığın mantar ledlerden daha mı iyi sonuç verdi?Ucunu kesince açı büyüyo sanırım.

Geri