Corsa C Kapılardan Tıkırtı Sesleri :s

adenin3456

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba. corsa c kasa aracımda taş döşemeli yollardan geçerken çok tıkırtı geliyor. kapıları yağlattım herşeyi yaptırdım tüm vidaları sıktırdım dışardan bakıldığında bi sıkıntı yok ama o yollarda arabanın içinde itici bir ses oluşuveriyor. bide bass vurunca kapılardan aynı tıkırtı geliyor. bunun bir çözümü varmıdır? veya sebebi nedir acaba ?

kapı ceplerinde falan bişeyler olunca hoparlörden dolayı gıcık sesler olur, oraları boş tutmak ya da titreşimle fazla ses çıkarmıycak cam bezi falan gibi şeyler koymak lazım en fazla.. ama sizin sorun daha ciddi bişey olabilir tabi

Aynı ses bendede var bu sesler kapı kilitleme düğmelerinden geliyor. Bu düğmeler yuvarlak olmadığı için bi çare bulamadım zaten kulak alıştıda. Ayrıca arka koltukdanda tıkırtılar geliyor sanki emniyet kemeri kapıya çarpıyormuş gibi.

Havalar ısınsın gerekli gördüğüm heryeri yağlıyacağım. Yapabildiğimi yaparım yapamadığımıda bükemediğim bileği öperim ne diyim artık

Aracımın sol kapısında bende düşme var diye düşünüyordum zaten şerit folyo yaparkende bu hata ortaya çıktı ama ustaya götürünce kapıda sorun yok sarkmada yok dedi. Gözün görüdüğünü usta nasıl görmez onu anlamıyorum.

Kapı da yine gıcırtı soğuk hava da gacırtı sesleri mevcut, yağlıyoruz ama nafile sanki canı isteyince ötüyor. Ön arka...

Geri