Arkadaşlar şu kapıyı kilitleyince otomatik camı kaldırma olayını 30 tl ye yaptırmış ya arkadaş. Onu biz yapamazmıyız bi el atalım ustalarım.
Aynen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar şu kapıyı kilitleyince otomatik camı kaldırma olayını 30 tl ye yaptırmış ya arkadaş. Onu biz yapamazmıyız bi el atalım ustalarım.
hocam kapıyı kilitleme tuşuna 30 saniyede bassan corsa c 2004 model de olmuyor bişiy. Arkadaşın demiş olduğu olay kapatma tuşuyla aracı kitlemek için 1 kere bastınmı otomatik açık camlarda kalkıyor. 30 tk ye ince bi ayarla yaptırmış onu. onu bizde keşfetsekde yapsak yada yaptırsak diyorum
üstad bende yeni öğrendim modüle gerek olmadığını 2004 model için bi şey diyemem benim corsa 2005 ama bir elektirikçiye git ama adam gibi bi usta olsun ben 7-8 elektirikçi dolaştım cam modülü + kapı altı led takmak için 130 -150 tl istediler yarın 50 lirayada kapı altı ledler takılacak izmirdeki ustanın telefonu ilk mesajımda var en kötü bi alo dersin cam kaldırmasız opel kalmasın:rakir:hocam kapıyı kilitleme tuşuna 30 saniyede bassan corsa c 2004 model de olmuyor bişiy. Arkadaşın demiş olduğu olay kapatma tuşuyla aracı kitlemek için 1 kere bastınmı otomatik açık camlarda kalkıyor. 30 tk ye ince bi ayarla yaptırmış onu. onu bizde keşfetsekde yapsak yada yaptırsak diyorum
mst abıden bu konuyla ılgılı bır calısma yapıp burda ısı en ınce ayrıntısına kadar fotolayıp bıze yol gostermesını istiyorum
Eğer nasıl yapıldığını bir öğrensem.
Video bile paylaşırım sizlere.