hala beklemedeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala beklemedeyim.
arkadaşlar bugün cam kaldırma olayı için oto elektrikçi var adana kıyı boyunda erhan oto elektrik klima oraya gittim modül denedi süre yeterli gelmediği için kaldırmadı camları yeterli tetik vermedi modül + montajı 50 tl ye yapacaktı olmayınca 1 tane ince diyot ile içerdeki far açma anahtarının altındaki birşeyler koyduğumuz göz yerini söküp içeriden kabloları sıyırıp sanrıım 3 kabloyu diyot ile birbirine bağladı ve 30 tl para verdim şimdi bastığım zaman uzaktan kumandadan kapamaya 2 saniye sonra 2 camda aynı anda kalkıyor. gayet orjinal oldu 2 saat bekledim akü felan yer mi diye bir problem gözükmüyor. hangi kablolar olduğunu merak eden varsa yarın bi söküp bakar buraya yazarım ben dikkatli bakmadım
yasin kardeş bugün o dediğim yeri söktüm 2 kabloyu birbirine bağlamış araya ince diyot attı siyah bu diyottan. birisi sanırım kilit sisteminin kablosu diğeri ise cam sisteminin. biri kahverengi ince kablo diğeri kırmızı ince kablo. kesmedi kabloları sıyırıp araya diyotu bağladı o kadar.sonra bantladı dünden beridir bir sıkıntı yok umarım işine yarar yapamazsan söyle resim çekeyim elim değmedi bugün pazar malum biraz dışarda takıldık
Usta çok anlamıyorum o işten. Sana zahmet olmazsa detaylı bir resim çekersen ve diyotu tam olarak voltu mu direnci mi modeli mi nesi varsa onuda yazarsan hatta resmini çekersen çok güzel olur. Çünki resimleri çıkartıp elektrikçiye gideceğim yaptıracağım. Ayrıca kaç aydır bekliyorum birinin bu işi çözmesini onun için boş vaktin olduğunda senide sıkıştırmak istemem. Şimdiden de ilgin için Teşekkür edeiyorum