cc lambasını kullanabiliyormusunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cc lambasını kullanabiliyormusunuz
gösterge panelinde hız sabitleyici için olan led yok. bunu yapan arkadaşlar oldu mu?
abi ben taktım yani lehimledim oraya led ancak elimde kırmızı smd led vardı ve ledlerin voltaj ve amper değerleri farklı biliyorsun renklerine göre. orjinali yeşil ben kırmızı taktım diye midir bilmiyorum tech2 ile test yaptırmama rağmen yanmadı. ledin +- uçlarını şemaya göre yaptım yanlışlık olduğunu pek sanmıyorum. acaba astradaki gibi komple bir devre mi uygulamak lazım. ben orada boş lehimleri görünce ledi takınca çalışır diye düşünmüştüm
ledler mavi ya da yeşil de olsa yanmıyor. devreyi yapmak lazım. ben yaptım ama monte etmedim, ramazan dolayısıyla uğraşamıyorum. malum sıcaklar
yapma yav cihan neyse bir daha bir lamba için uğraşır mıyım bilmiyorum
2007 combo ya devresini çekip hazırladığım ama 2 özel servisinde tech ıı ile açamadığı cc yi cihan arkadaşımız sayesinde opcon la aktif yaptık (BUNUNLA BİRLİKTE DAHA BAŞKA ÖZELLİKLERDE "FOLLOW ME" V.B.), ilgi ve gayreti için çok teşekür ederim...hadi hayırlı olsun